Konditerembe járok, nem fitness, hanem rendes edzés gyanánt. A babának árthat, ha ugyan úgy csinálok mindent, mint előtte?
Hát, a baba miatt megteszem, bár persze nehéz volt, mert eddig semmi konkrét nem volt, ami miatt lemondtam volna az edzést.
Betegen is lejártam, de persze ez sokkal fontosabb.
Ja, persze. Nagyanyáink a mezőről mentek haza szülni. Egyébként ez úgy áll, hogyha edzett a szervezet, akkor a babának sem lesz baja.
A súlyzózásból én is visszaveszek majd (főleg az utolsó hónapokban)- de mindenképp úgy, hogy ne essek ki belőle. :)
Nagyanyáink egyrészt teljesen más életmódot folytattak, mint a mostani városbeli világunkban mi tesszük, másrészt sokkal gyakoribb volt a terhességi és szülési szövődmény, mint napjainkban.Konditerembe sem jártak, és főként nem súlyzóztak. Azt sem tudják sokan, ha edzés közben a te pulzusod felmegy, akkor a babáé is.
Önzőségnek tartom ezt az egész felfogást.
Keményen dolgoztak (erre célzok) a szövődmények meg szerintem nem ettől voltak.
Egy városban élő nő is lehet edzett (erre szintén céloztam), persze nem úgy, hogy néha kondizgat, hanem több év aktív sporttal érheti el ezt.
Mellesleg azt is írtam, hogy azért vigyázni kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!