Váci kh-ban Dr Kondér Béla mennyit kér a szülésért? Mi van ha nem tudunk annyit fizetni?
Szaisztok!Magánba járok a Kondérhoz eddíg Gödön 8 ezret kért, aztán volt 2 alkalom mikor Vácra mentem magánba ott 10 ezret, most Gödön legutóbb 10 ezret kért:((Na ez mellékes is, de a szülésért mennyit kér???
Mi van ha nem kérdezem meg???csak adok amennyi lesz?
én kb 40 et adnék neki 20 at szülésznőnek
és ha benyögi a hatalmas tízezreket???akkor menjek át egy sztks dokihoz??vagy ilyenkor mi van?100 ezret nem tudok fizetni a szülésért:(((
24 hetes km
(mikor kell erről beszélni a dokival??kell egyátalán?)
Gondolom arra csak rákérdezel majd, hogy elvállalja-e a szülést.?
Szerintem ha elvárod, hogy ott legyen a szülésednél minden körülmények között, akkor illene megkérdezni, hogy ő mennyit vár ezért. Ha nem mond semmit akkor annyit adsz amennyit akarsz.
Egyébként szerintem jól sejted, mert felénk a vizsgálat árának a tízszeresét szokták kérni. Szóval elég borsos.
Én ha visszacsinálhatnám, inkább csak szülésznőt fogadnék.
L. 37+4
miért?lehet azt?hogy most végig eljárok magánba hozzá és akkor nem fogadom őt fel???csak azt aki épp bent lesz....és szülésznőt fogadok csak?
az nagyon durva
100 ezer a szülésért???miért?hogy összevarr?mert ha császár akkor még talán de akkor sem 100 ezer
Szia!
Én is hozzá járok a váci rendelőjébe.
Nekem egy régebbi betege azt tanácsolta, ne kérdezek semmit, ha akarja úgy is megmondja mennyit kér.
Szerintem is egyértelmű, hogy azért jársz hozzá, mert nála is akarsz szülni.Én csak annyit kérdeztem, hogy mindenképp számíthatok-e rá szüléskor, és hogy az apás szülésnek van-e akadálya. Szóval én inkább árat nem kérdezek.Hallottam olyat is akinek megmondta, hogy 60.000 -ret kér.Én 40.000-re gondoltam, többet nem tudok adni.
Te mikorra vagy kiírva?Én november 9.
25 hetes kismama
miért ne lehetne? amikor szülsz nem értesíted.
azért fizetsz, hogy akkor is ott legyen ha éppen nem dolgozik, és ha komplikáció van, akkor benne megbízol. csak veled foglalkozik, nem szaladgál el. nem kötelező orvost fogadni, ügyeleten is lehet szülni.
igaza van az előttem szólónak: ha szeretnél nála szülni, kérdezd meg, hogy elvállal-e, ha mond összeget, és ez neked sok, akkor még mindig meggondolhatod, ha nem mond összeget akkor meg annyit adsz amennyit akarsz.
még egyszer nem "kell" orvost fogadni!
L.37+5
Én nov 15:)))
most vagyok 26 hetes:)pont ma töltjük:)
Te csak 60 at hallottál???én sokkal többre számítottam..Elvileg 2 hét múlva megyek hozzá megint, akkor rákérdezek csak arra hogy számíthatok e rá:))
De 40-50 nél többet én sem tudnék adni neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!