Mára vagyok kírva. Persze a baba nem jött. Voltam orvosnál, semmi jele, hogy meg akarna születni még egy darabig. Azt mondta az orvos, hogy ha jövőhét hétfőig nem szülök meg akor megindítja a szülést (hétfőn). Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Aminek nem örülök, hiszen még 1 héttel sem hordtam túl akkor (minden redben van áramlás és lepény ügyileg is). Persze már akkor sem korai. Ezt értem is, és nem is ezzel van igazából a gond.
A problémám az az, hogy a doki (fogadott orvos) hétfőn ügyel-tehát gondolom, így könnyíti meg a saját helyzetét. Szerintetek?
Túlajdonképpen fizetek neki azért mert ügyeleti időben dolgozik?! Ti mit tennétek??? (ez a legnagyobb kérdés)
Azok akik a hálapénz ellen vannak kíméljenek. Kérem.
Köszönöm
2008. máj. 13. 23:20
11/11 anonim válasza:
é n nem indíttatnám el, ha más oka nincs...baba méretei, diabétesz...akármi, ami miatt sürgős lenne beindítani. Nekem diabéteszem volt, az én orvosom szintén az gyeleti napját tűzte ki, hogy majd beindítja két nappal a kiírt időpont után (a diab miatt), hát én azt nagyon nem akartam, ezt a baba is megérezte, persze beszéltem is hozzá sokat és kibújt a várt időpontban, de olyan gyorsan, hogy a fogadott dokim be sem ért, ügyeletesnél szültem :) igaz fogadott szülésznőmmel. Szóval ne hagyd! Várjon még... Legalább a következő ügyeletig ;) SOK BOLDOGSÁGOT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!