Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szülésbeindítónak kipróbálj...

Ha szülésbeindítónak kipróbáljuk a szexet, nem fog lecseszni a doki? Mármint ha észreveszi, hogy emiatt indult be?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy butácska a kérdés,de mi csak azért nem csináljuk,nehogy beinduljon,mert nehogy a dokinak ne tetsszen.

39 h

2009. júl. 27. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Ha szeretnéd h beindítsa,csináld.de vigyázva,és ne menjen beléd a párod.Vagy használjatok óvszert,
2009. júl. 27. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:

39 hetesen már tökéletesen érett arra a babátok, hogy világra jöjjön, hamarosan meg is fog születni. Az orvos ha bementek szülni nem azt fogja nézni, hogy szeretkeztetek-e, hanem hogy mennyire vagy tágulva. Ha most még jól esik a szex, hát hajrá, utána pár hétig úgysem fog menni.

Könnyű szülést neked!

4 hónapos baba anyukája

2009. júl. 27. 20:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem a spermában van az oxitocin,ami beindítja a szülést?
2009. júl. 27. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
A spermában van olyan anyag,ami beindíthatja és az orgazmus.Ha tudtok és amúgy nincs semmi probléma,egészségetekre.A babátok elég érett már lehet pár napon belül amúgy is ki szeretne jönni.
2009. júl. 27. 20:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 27. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam így született.Délután eggyütt voltunk apával estére beindult a szülés,másnap de meglett a baba.A doki semmit sem vett észre.Pedig így egy héttel előbb jött.De nem volt probléma!

2009. júl. 27. 20:46
 7/10 A kérdező kommentje:
hát...most 3 napig éjjeles a párom...addig még várok.
2009. júl. 27. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Nállam belém ment el és az sem volt gond.Ha tényleg szülni szeretnél akkor ahhoz az kell hogy beléd menjen meg egy nagy orgazmus sem árt.Az megkezdi a méhösszehúzódásokat az oxitocin ami meg a spermában van nem engedi leálni.

2009. júl. 27. 21:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Na így már értem...köszönöm.
2009. júl. 27. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim buzdított az utolsó héten hogy szeretkezzünk,mert az ondóváladékban van olyan anyag ami beindítja.Úgyhogy hajrá!!!
2009. júl. 27. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!