Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel smároltunk, hogy kipróbáljuk milyen is az. De csak azért. Ez most baj? :S hogy lánnyal 15/L
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 18:40
1/9 anonim válasza:
ez manapság elég gyakori lett. van ilyen. most ezzel már nem tudsz mit csinálni.
2/9 anonim válasza:
ha nem élvezted, akkor ez van, megtörtént, fogsz még hülyeséget csinálni. Ha élvezted is, akkor meg nem is értem a kérdést. Manapság ez normális, inkább ezt próbáld ki, mint a drogokat!
3/9 anonim válasza:
Nem értem, miért lenne baj... Ilyet mindig csináltak a lányok, nem a modern kor szülötte ez a dolog, ahogy a konzervatívok állítják. Persze van aki csak a lányokkal csinálja de az se baj. F/18
4/9 anonim válasza:
Hehe, miért lenne baj? :) Csak kíváncsiak voltatok, ennyi. Általános iskola alsó tagozatban is láttam már ilyet. Nem történt semmi.:D Megtudtad milyen, ennyitől még nem leszel lezbikus, senki se néz rád rossz szemmel;)
5/9 anonim válasza:
" Nem értem, miért lenne baj... Ilyet mindig csináltak a lányok, nem a modern kor szülötte ez a dolog, ahogy a konzervatívok állítják. Persze van aki csak a lányokkal csinálja de az se baj. F/18"
még csak 18 vagy ember. : D azt te honnan tudod h 50 évvel ezelőtt mi volt? tán öreganyád mesélt ezt azt h mit csinált a legjobb bnőjével?...
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)))
2011. jún. 5. 19:20
7/9 anonim válasza:
Nekem sosem jutott eszembe, és nem is vagyok rá kíváncsi hogy milyen. Mindig csak fiúkkal kapcsolatban voltam kíváncsi. De nincs abban semmi rossz, hogy te megtetted. Ezt is kipróbáltad, ha jól esett egészségedre. Lehet csinálni fiúkkal és lányokkal is, kinek hogy tetszik. Nem elítélendő. Vannak akik szerint igen, nem árt valamelyest tekintettel lenni másokra, szóval ne csináljátok nyilvánosan:D Nekem például ugyanolyan kellemetlen két lányt csókolózni látni mint két fiút. Biztos a rossz tapasztalataim miatt:D Fény koromban buktak rám a leszbi csajok:D De ne aggódj, csak ártatlan tapasztalatokat szerzel.
8/9 anonim válasza:
" azt te honnan tudod h 50 évvel ezelőtt mi volt? tán öreganyád mesélt ezt azt h mit csinált a legjobb bnőjével?..."
Nem akarok kötekedni, de ezek alapján úgy tűnik te sűrűn kerülted az iskolát...
9/9 anonim válasza:
Hát elég gáz... Nekem ez sosem fordult meg a fejemben. De manapság ez a divat. Ismerek olyan barátnőket is akik felcsatolhatóval néha megdugják egymást, hogy jó legyen :D Pedig mindketten heterók xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!