Mi a véleményetek a Huggies pelenkáról? Mi eddig Pampers-t használtunk, de a Tesco-ban most nagyon jó árban van, gondoltam kipróbáljuk.
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 10:28
1/16 anonim válasza:
én anno az 1es ujszülöt méretből próbáltam ki, nekem az nagyon nem jött be, a nagyobbakkal már nem kisérleteztem, maradtunk mi is a pampersnél.
2/16 anonim válasza:
Én nagyon szeretem.Az Auchan-ban volt akciós, vettünk két csomag 3-asat.Nekem lányom van, én nem csalódtam ebben a pelusban.Gumis a dereka, és bárhogy mozog, nem folyik ki semmi a háta közepére:))De tesóm utálja, náluk annyiból más a helyzet, hogy kisfia van, aki máshogy pisil.:))Kipróbált kettőt, mindkettőből kipisilt a fia, így én megvettem tőle az övét is, persze nem bolti áron.Azért is szeretem, mert aranyos Micimackós, és az anyaga is jó, pamut hatású.Nekem bevált, de sokan szidják.
3/16 anonim válasza:
Nekünk kislányunk van és még az újszülött méretett használtuk. Most már váltottam másikra, mert egyszerűen nem bírtam bepelenkázni azzal a pelussal. Állandóan elmozdult, köldökét dörzsölte, hiába raktam oda gézlapot az a forgás közben elmozdult, ami nem igazán volt szerencsés.
Kifolyni belőle bárminek talán 2× sikerült ...
Nem mondom, hogy rossz pelenka, csak egyszerűen nekünk nem való ... vagy én vagyok totál béna :]]]
4/16 anonim válasza:
Nekem bejött, kisfiam van. Elég sokat bír mégsem lóg annyira, mint nekünk a pampers. Abba kettőt pisilt és már lógott a térdénél a pelus.
5/16 anonim válasza:
nekünk nem vált be.fiam van.túl rövid az ülepe,alig lehetett rápászítani
6/16 Timi0225 válasza:
Nekem 7 hónapos kisfiam van, és én nagyon szeretem.Nekünk semmi bajunk nincs vele, igen, a pamperssel szemben ez több pisi után sem lóg annyira, tartja magát rendesen a gyerek fenekén.Az anyaga is jó, gumisak, de azért picit szorosabbra kell "tépőzárazni", mert ha lazább marad, akkor kifolyik a pisi.Barátnőm mondta, hogy neki fogott, ki lehetett venni a bodyn a micimackós formát, de nekem pl. nem fogott.Visszaküldték, mint reklamációt, aztán kaptak valamit érte kárpótlásul.De azóta is ezt használja ő is.
7/16 anonim válasza:
Mi is használtuk. Kisfiam van. Nekünk igazából nem volt vele gond, csak néha folyt ki belőle a cucc (de a Pampersből is). Felváltva használjuk/használtuk a Pampersel. Most csak azért használjuk a Pamperst, mert a dm-ben volt nagydobozos akció + ehhez még a 15 %-os végösszegkupon és a 25%-os joker kupon jött, így baromi olcsón megúsztuk. Vettem is 3 óriás dobozzal.
8/16 anonim válasza:
Mi naqyon nem szeretjük.. olyan éles a belső perem, hogy borzalmas vörös bevágásokat okozott az 1 es méret a 2980 g-os babámnak... illetve nehéz vele pelenkázni, folyton a baba háta pisis lett, hiába komótosan pontosan alaposan pelusoztam.. folyton kifolyt minden belőle... hiába olcsó... nem véletlenül... Én utálom, és mikor elfogyott ilyet kaptunk ajándékba, vertem is a fejem a falba.. El is neveztem "hugyis" pelenkának... vááá :)
9/16 anonim válasza:
Innen vegyetek pelust, no name, de kipróbálgattuk őket és bevált, ráadásul baromi olcsó!!!! :)
10/16 anonim válasza:
Szia!
Nekünk nem vált be!Vastag combis babákra egyszerűen kicsi :(
Mi is egyszerr így jó áron vettünk a tescóba én elajándékoztam 92 db-ot! :(Dörzsölte bevágott, nálunk egyértelműen a combrésszel volt gond!
Pampers maradt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!