Mi a véleményetek a Huggies pelenkáról? Mi eddig Pampers-t használtunk, de a Tesco-ban most nagyon jó árban van, gondoltam kipróbáljuk.
1-es méretből csak a Huggies vált be! Minden másból kifolyt minden. Aztán 3-as méretnél kipróbáltuk a Pamperst, és azóta csak azt használtuk!
Kb két hete vettünk egy csomag Huggies Premiumot, a Corában volt akciós! Gondoltam kicsi méretben jó volt, most is jó lesz! Most 4-es méretet használunk, már jó ideje.
Olyan vérvörös lett a fiam zacsija a Huggies pelusban, hogy 4 napba telt, mire rendbe jött. És a 70 db-ból elhasználtunk 3-at. Úgy voltam vele, hogy most hanyagoljuk, és 1-2 hét múlva teszek még egy próbát, hátha nem a pelus volt a ludas (bár nem tudom mi más okozhatta). Nem szeretnék közel 70 db pelenkát kihajítani...
Ha a 4-es méretűt veszed a tescoban, akkor valóban kedvező, de 3-asból jobban megéri a dm-ben.És a kék színű premiumot vedd, ne a pirosas csomagolásút, mert az egy vacak.
Amúgy én nagyon szeretem, de az egyik hozzászóló már írta, hogy combisabb babákra kicsi.Mi 6 és fél kilóig használtuk a 3-ast, pedig 9 kilóig van, de egyszerűen nem érte be.A 4-es viszont tökély.
Amúgy most akciós a teszkó zöld csomagos pelusa is, én most ebből vásároltam be, ez vetekszik a huggies-zal, extrém a nedvszívó képessége és most nagyon jó áron van!
Ugyanolyan gumis a dereka mint a huggies-nak!
7 hós lesz a lányom
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Hát vettem délután egy csomag 3-ast, majd meglátjuk hogy milyen lesz. Eddig ok.
Kicsit meglepődtem a méretén, nagyobbra számíottam, mivel 5-9 kg-ig jó elméletileg.
Eddig pampers-t használtunk, 7,5 kg a lányom, a 3-as méret már kicsi, de a 4-es még nagy. Ezért gondoltam, hogy ebből jó lesz a 3-as.
Most ezt adtam rá éjszakára is, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, ha nem jó, éjszakára 4-es pampers-t fogok rá adni, abból is van itthon egy nagy dobozzal...
Mindenkinek jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!