Tényleg visszafizetik az activia árát, ha kipróbáljuk, és nem válik be? Probáltátok már? Nem átverés?
Na erre én is kíváncsi vagyok:) nekem kicsit furi, mert visszaviszem, d eközbe ízlik, veszek máshol, azt is visszaviszem..:D ezen gondolkoztam már én is:)
nekem ismerősöm csak annyit mondott h nincs jó íze szte
Biztos visszafizetik. Gondolom összesen 10 ember kért ilyet (mert több nem veszi magának a fárattságot,hogy ezzel foglalkozzon 150 forintért), annyit pedig bevállalnak. Ez a lényege az össze ilyen reklámnak,ahol azt mondják,hogy visszafizetik.
Mert ha nem is vált be, akkor se szokták kérni a visszatérítést.
Nézd, gondolom kell levelet küldeni, blokkot vagy üres dobozt vagy vonalkódot vagy valamit biztos kérnek. (és mivel nem olvastál apró betűket így nem tudod, de amikor megtudod akkor elmegy a kedved az egész cécótól.
Szerintem utánatelefonálni meg postázgatni drágább, nem éri meg azért a párszáz forintért.
Próbáld ki nyugodtan
Iskolában tanított marketing fogás,ugyanúgy működik a világminden táján. Még teljesen használhatatlan árunál,amennyiben az egy bizonyos összeghatár alatt van (általában 3 munkaóra díja) akkor a vevőknek csak néhány tízezreléke jelentkezikéskéri vissza az árat.
Hiszen soknak értékeli a munkát amit ezért kell végeznie (vonalkódkivág, boríték,megcímez.postáraelmegy...) ahhoz képest amennyi pénzt visszakap.
Tehát nyugodtan vállalható reklámfogás.
Most gondolj bele hányan vannak akik eltették a blokkot és utána eltették az össze fóliát? 2 héten keresztül?
Már itt kiesik a vásárlók 90 százaléka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!