Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi indítja meg a szülést?...

Mi indítja meg a szülést? Ezek, igen?

Figyelt kérdés
Igaz,hogy a futás,lépcsőzés,emelgetés,hasonfekvés,a pocak maszírozása,a szex,a torna,a forró víz,a hashajtó megindítja a szülést?
2012. aug. 30. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
én ezek közül mindet kipróbáltam de semmi :(
2012. aug. 30. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát az oxitocin az megindítja
2012. aug. 30. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát azért az első hárommal csak óvatosan, nehogy idő előtti lepényleválás legyen a vége!
2012. aug. 30. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindent próbáltuk, ezen kívül a tonikot és a petrezselymet is, lépcsőztem, emeltem már mindent, kézzel dagasztottam a tésztákat minden nap, a férjem masszírozta a derekam, szexeltünk, mint a nyulak, zuhiztam, de semmi. Aztán mikor nyugodt voltam, néztem magam elé, erre elönt a víz a semmiből.
2012. aug. 30. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Önmagában a szex nem, csak ha hüvelyi orgazmus is van!
2012. aug. 30. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
a sperma is segít, nem csak az orgazmus. modnjuk futni nem próbálnék, de lépcsőztem
2012. aug. 30. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia. Én a 39.héttől kezdve mindent kipróbáltam, még mellbimbó maszírozást is, tonicot is ittam állandóan, fűszeres kaja stb... de SEMMI nem használt. Mondjuk hashajtót és futást nem próbáltam, de azon felül mindent. Állandóan takaríttottam. Sőt, egy nap 3-4 orgazmusom is volt 2 naponta, de ez sem vált be. Végül 40+6-ra szültem.
2012. aug. 30. 18:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Elárulná valaki miért kell stresszelni a babát? Mert ez számára az: emelkedik a vérnyomás a fokozott fizikai igénybevétel miatt, olyan anyagok jutnak a szervezetébe, amik eddig nem és olyan pozícióba kényszerül, ami nem biztos, hogy jó neki..... Túlhordtam, a 41. héten indítottak, de eszembe sem jutott, hogy kipróbáljak bármit ezek közül, csak azért, hogy meginduljon a szülés, inkább azon voltam, hogy az utolsó pocakos napokat a lehető legnagyobb nyugalomban és boldogságban töltsük. Császár lett a vége, na és? Gyönyörű, nyugodt és egészséges baba. Kár lett volna, ha végig görcsölöm az utolsó napokat. Úgyis 2 naponta figyelik, hogy minden rendben van-e odabent, ha igen, akkor neki jó így. Miért piszkálni????

Pláne, hogy ezek között olyan is van, amiből gond lehet, mint gy korábbi válaszoló is írta: lepényleválás stb....,

8 hetes kisfiú anyukája

2012. aug. 31. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!