Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi indítja be a szülést?

Mi indítja be a szülést?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:

állitólag ezek:

egyiket se próbáltam...

szex

tonik

bábakoktél

lépcsőzés

2010. júl. 7. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Hormonváltozás, de hogy azt mi indítja, azt a tudósok sem tudják... Ez a természet titka marad. :o)
2010. júl. 7. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
jah hogy úgy? hát igen azt hittem hogy praktikákra vagy kiváncsi .. de ezek szerint csak nekem hangzott ilyetén a kérdés.
2010. júl. 7. 13:54
 4/6 anonim válasza:

Nekem a gyerekem (jópár évvel ezelőtt) február 20.-ára volt kiírva, de 25.-én sem született meg. Akkor mondta a párom, hogy na irány focizni egy jót! (-:

...Hát a szülés megindult a focizás hatására!

2010. júl. 7. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a praktikákra vagy kíváncsi.. a szexet jónak mondják, de csak finoman, mert a spermiumban lévő anyagok hormonváltozást produkál benned, ettől beindulhat a szülés. Viszont semmi esetre sem szabad lépcsőzni, mert az elöregedett méh nem tudja annyi oxigénnel ellátni a babát, mint, amire a megnövekedett pulzusod miatt szüksége lenne..

De szerintem, nem érdemes próbálozni..a baba ki fog jönni.. én is nagyon türelmetlen voltam június 20-ra voltam kiírva, és 21-én nem értettem, mi van..22-én szültem..a dokid mondja meg, kell-e aggódnod, hogy bent el van a babád, mint a befőttke...:)

2010. júl. 7. 14:00
 6/6 Adri baba ***** válasza:
A természet!
2010. júl. 8. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!