Használt valaki ilyen szülés utáni haskötőt? Mekkora méretet vegyek?
Kb 105 centis hassal megyek szülni, szülés után kb 85 centi, szülés után egy hónappal kb 75 centi, szülés után 3 hónappal 65 cm. (Ez előző terhesség tapasztalat.)
Ebből a termékből ilyen méretek vannak: 70, 75, 80, 85.... centi.
Mekkora haskötőt vegyek? 75-öst?
Ilyenre gondolsz?
De ebből is van többféle méret, úgy látom, hogy S, M, L, stb.
Akkor nekem az S-es méret kell?
én a WOLF orvosi segédeszközök-boltban vettem.www.Wolf.hu
Szia! Én is ezt néztem ki magamnak! Az eladó azt tanácsolta, hogy szülés után mérjük meg a haskörfogatom, abból mínusz 10 és az a méret lesz jó. Első nap még nem kell, viszont 3-4 nap múlva, mire hazamentek, meg már jó lenne, ha használhatná az ember...szóval abba maradtunk, hogy szülés után mérünk és a párom hoz nekem másnapra egyet :) Remélem ez így jó is lesz...
35 hkm
Bugyim van kettő is, de nekem az nem volt kényelmes, hogy bent a sima bugyiban a hatalmas szülés utáni betét, és még arra ráhúzni a szoros bugyit... Olyan érzésem volt, mintha a betétet ki akarná csavarná a hasszorító bugyi... Nem szerettem.
Ezért szeretnék ezúttal csak sima hasszorítót venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!