Miért fontos mennyire tágulok, ha császároznak? 1-2 napom van még szülésig, bementünk a kórházba, azt hittem beindult a baba, a szülésznőnek az volt az első, hogy brutálisan megvizsgálta a méhszájat, miért ha császároznak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 10:20
1/7 anonim válasza:
Gondolom ha nagyon ki nyílt a méhszáj, akkor előrébb hozzák a császárt, vagy bent tartanak. Na meg nézi a külső, belső méhszájat, azért nyúl be nagyon.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!!!!
2012. aug. 30. 10:24
3/7 anonim válasza:
Én is úgy gondolom,hogy azért,mert ha nyitva vagy esélyesebb,hogy hamarabb megindul a spontán szülés!
4/7 anonim válasza:
"brutálisan megvizsgálta a méhszájat"... kicsit sem vagy érzékeny, ugye?
Amúgy azért nézi, mert gondolom te sem szeretnéd, ha beindulna a szülés és sürgősségi lenne belőle?
5/7 A kérdező kommentje:
Hát elég brutálisan, és ráadásul műkörömmel, nem tudom, ezt, hogyan engedhetik neki, ha már ilyen munkát végez????
2012. aug. 30. 12:50
6/7 anonim válasza:
Műkörömmel? Na, ezt megnéztem volna...
Egyébként nyilván fájdalmas a vizsgálat, nem megsimogat, erősen kell csinálnia, hogy érezzen is valamit...
7/7 anonim válasza:
Mivel azt hitted elindult a baba, muszáj volt megnéznie, tágult-e és ha igen mennyire, mert ebből tud következtetni arra, hol tart a folyamat, és ha esetleg tényleg beindult, akkor azonnal, sürgősséggel kell-e császározni, vagy még órák vannak hátra és nem kell rohanni.
Ezt a vizsgálatot nem lehet finoman csinálni, mert bele kell nyúlnia a méhszájba, és igen, az sajnos némiképp fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!