Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vannak itt olyan kismamák...

Vannak itt olyan kismamák akik jövőhét végére vannak kiírva? Hogy érzitek magatokak?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 21:00
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Kedves màsodik! Szurkolok, hogy lassan jöjjön ki a csipeted. Lehet, hogy sokan hülyének néztek, de nem szeretnék itthonról menni szülni. Jobb lenne bent lenni. Ráadàsul most egyáltalán nem szeretnék, mert baromira fáj az aranyerem. Ilyen még szülések után sem volt.
2012. aug. 30. 22:06
 12/43 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Én is jobban érezném magam ha már bent lennék és nem itthon kéne eldönteni hogy most mehetünk e vagy sem. Én Angliában vagyok és itt csak akkor maradhatsz bent ha már tényleg szabályos 3-5 perces fájások vannak. Éjjel rámjöttek ilyen 8 percesek egy órán keresztül, aztán az is elmúlt, most néha jön egy-egy de tök rendszertelen. Nem tudom mikor lesz ebből baba...
2012. aug. 31. 07:04
 13/43 anonim ***** válasza:
Elment a nyákdugóm is az előbb. Szerintetek mikor szülök?
2012. aug. 31. 07:52
 14/43 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. Hogy vagy? Van már baba?
2012. szept. 2. 22:16
 15/43 anonim ***** válasza:

Nincs :(

10 perces fájásaim voltak 5 órán keresztül, de hazaküldtek mert hogy nem tart a fájás 1 percig. 3cm-re vagyok kitágulva, puha méhszáj, de semmi fájás azóta és a vizem sem ment el. Már nagyon szeretnék menni...

2012. szept. 2. 23:48
 16/43 A kérdező kommentje:
Hát akkor te nem unatkozol. Kitartás nemsokára kibújik már. Mi is a kórházat jártuk hétvégén, pénteken kezdett nyílni a méhszáh,ezért szombaton is mentem nst-re. Olyan volt,mint a halott ember szívhangja :-(. Reggel megyek megint. A szülésznőm azt mondta megpróbálja elintézni,hogy bent maradhassak. Rossz bejárni majdnem minden nap,vidéki vagyok és már nem vezethetek,így sofőrt kell mindig szereznem,mert a szabad családtagok a kicsi gyerkőceimre vigyáznak. Bocs mindenkinek a sok szövegért,de nem tudok aludni! :-)
2012. szept. 3. 02:39
 17/43 anonim ***** válasza:
Annyira rossz a vége, mindig csak a szenvedés van. Már nagyon szeretnék túl lenni rajta. Kitartás neked is kérdező, aztán majd gyere fel hogy mi újság. Engem nem fognak bent csak akkor ha már 3 perces fájásokkal megyek vagy elfolyik a vizem.
2012. szept. 3. 06:52
 18/43 A kérdező kommentje:
Én már bent vagyoj a kórházban. Jöttem reggel nst-re, mutatott enyhe rendszeres fájásokat, meg a méhszáj is nyílik, így nem engedtek haza. Legalább az otthoniak megnyugodhatnak. Nálad fejlemény?
2012. szept. 3. 12:22
 19/43 anonim ***** válasza:
Semmi, ugyanaz minden. Ezek szerint engem sem engedtek volna haza ha otthon vagyok.
2012. szept. 3. 13:00
 20/43 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem. Kíváncsi vagyok mikorra lehet belőle baba. A doki szerint reggelig meg kell születnie.
2012. szept. 3. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!