Kismamák! Ti nem féltek, hogy koraszülött babátok születik a hétvégi lehűlés miatt? 32 hkm
de én félek.. a 29. héttől minden frontnál szarul vagyok, azt hiszem meg akarok szülni. napi 6 magnéziumot szedek. csoda, hogy még egyben vagyok :)) de ettől a hétvégétől félek, jó lenne még ha egy pici időt kibírna, bár hétfőn már a 37et töltöm és akkor már éppen nem lenne koraszülött.
neked is vannak jóslóid?
1.! Én annak idején 30. héten születtem ugyan emiatt, a sógornőm tavaly a front miatt a 28. héten szűlt.
2.! Vannak rendesen! Jó lenne ha még maradna bennt növögetni még
én éreztem. 29. héten 2percesekkel mentem be a kórházba és még napokig voltak fájásaim, de gondolom a magnéziumtól abbamaradt.
hát drukkolok mindkettőnknek, hogy egyben maradjunk még egy dbig :)
Én nem tudom elképzelni, hogy front miatt szülessen meg egy baba ilyen fiatal terhesen, ott tutira van valami más gubanc is.
Ha meg el is indul a szülés, vissza tudják tartani (feltéve, hogy nem a víz folyt el). De ha a víz folyt el, ott van valami fertőzés, nem csak a front miatt.
Egészséges terhesség nem indul be egy fronttól 30 hetesen vagyis inkább a 36.hét előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!