Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák! Ti nem féltek, hogy...

Kismamák! Ti nem féltek, hogy koraszülött babátok születik a hétvégi lehűlés miatt? 32 hkm

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
A frontok a készülődő babákat segíthetik ki, nem okoznak 32 hetesen koraszülést! Nem lesz semmi bajotok! :) Nyugi!
2012. aug. 23. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:

de én félek.. a 29. héttől minden frontnál szarul vagyok, azt hiszem meg akarok szülni. napi 6 magnéziumot szedek. csoda, hogy még egyben vagyok :)) de ettől a hétvégétől félek, jó lenne még ha egy pici időt kibírna, bár hétfőn már a 37et töltöm és akkor már éppen nem lenne koraszülött.

neked is vannak jóslóid?

2012. aug. 23. 12:42
 3/9 A kérdező kommentje:

1.! Én annak idején 30. héten születtem ugyan emiatt, a sógornőm tavaly a front miatt a 28. héten szűlt.

2.! Vannak rendesen! Jó lenne ha még maradna bennt növögetni még

2012. aug. 23. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:
magnéziumot szedsz?
2012. aug. 23. 12:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen szedek, de nem nagyon érzek változást!
2012. aug. 23. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:

én éreztem. 29. héten 2percesekkel mentem be a kórházba és még napokig voltak fájásaim, de gondolom a magnéziumtól abbamaradt.

hát drukkolok mindkettőnknek, hogy egyben maradjunk még egy dbig :)

2012. aug. 23. 12:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is nektek, bár nem tudom köze lehet-e hozzá, de lehet a hőségtől vannak ezek?
2012. aug. 23. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
sztem a nagy hőmérsékletváltozástól vannak. a lányom is frontra jött, de vele nem voltak jóslóim egyáltalán
2012. aug. 23. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Én nem tudom elképzelni, hogy front miatt szülessen meg egy baba ilyen fiatal terhesen, ott tutira van valami más gubanc is.

Ha meg el is indul a szülés, vissza tudják tartani (feltéve, hogy nem a víz folyt el). De ha a víz folyt el, ott van valami fertőzés, nem csak a front miatt.

Egészséges terhesség nem indul be egy fronttól 30 hetesen vagyis inkább a 36.hét előtt.

2012. aug. 23. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!