Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha valaki koraszülött, mennyi...

Ha valaki koraszülött, mennyi a valószínűsége, hogy a gyereke is az lesz?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok, ez ugyanis NEM öröklött dolog.
2011. dec. 31. 15:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Apukám is koraszülött volt. A tesóim és én sem lettem koraszülött. :)
2011. dec. 31. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Én az voltam, a fiam kiírt napon született.
2011. dec. 31. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a 30. hétre születtem 1600 grammal anyukám ötödik terhességéből, a többi neki mind középidős vetélés (20-27-ik hétig) és egy halvaszülés volt (28. hétre).

Gondolhatod mennyit paráztam!

Az én első babám a 38. hétre született 3 kilóval (de a 35. héten fenyegető koraszüléssel már benn feküdtem a kórházban), most várom a másodikat, most a 39. hétre tervezem a szülést, remélem, minden rendben lesz, de megnyugodni csak akkor fogok, mikor legalább a 34. héten túl leszek! Persze jobb lenne legalább a 37. hétig kihúzni.

Szóval megértelek, ha félsz, de tényleg ritka a koraszülés ismétlődése!

2011. dec. 31. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:
férjem 6 hónapra született,alig volt több 1 kg-nál.fiamat 1 héttel hordtam túl.végig attól rettegtem,nehogy ő is korán érkezzen.
2011. dec. 31. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyobb az esélye koraszülésre, mint bárkinek.
2012. jan. 1. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!