Második gyereketek hanyadik hétre született?
1. 40 + 6
2. ? novemberben kiderül :)
1.fiam:39+6hét
2.fiam:40+1hét
3.fiam:40+5hét(itt már 39hetesen megrövidült a méhnyak,de nem akart kibújni,így indították)
1. 39+6
2. 38
3. 39+2
Nekem a második sem jött volna szerintem ennyire hamar, ha nem lett volna totál táplálékhiányos, és már nagyon rosszul érezte magát odabent.
így 1,2kg-mal könnyebb volt, mint a bátyuskája.
A 3. babám pedig a másodiktól 400grammal volt több, de még így is kisebb volt 800grammal, mint a legelső baba.
:)))
súlyilag statisztikarombolók vagyuk mi is- időben pedig ki tudja?
3. babám is lehet maradt volna még bent pár napig, de már 3ujjnyi volt a méhszáj, felpuhult, a 36héttől bármelyik pillanatban szülhettem volna. Dokim örült, hogy addig kihúztuk, mikor ügyeletes volt- mondta menjek be, passzoljam le a két nagyfiut, és szülünk. Így bementük, megrepesztette a burkot és megvolt a baba szűk 2óra alatt. :) Hozzáteszem, azért mentem csak bele, mert a legnagyobb hóesésben-fagyban történt mindez februárban, és 1órás út volt a kórház. Így legalább nem kellett izgulnom, hogy megszülöm útközben a babát.
Neked könnyű szülést- és írd meg ha megvan a baba!!!
Én is rontom a dokid statisztikáját. Elsőt hamarabb szültem pár nappal, a másodikat túlhordtam egy héttel.
Legjobb barátnőm első babája 2 héttel előbb jött, második babáját a kiírt napon indították.
És még tudnék sorolni ismerőseimet, elég sokan szülték a másodikat később....
1. 38+2
2. 37+5
3. 37
4. 35+3 (de ők ikrek)
5. 36+6
lányom: 37+2
fiam:kiírt napon
Valóban könnyebb volt a második szülés,pedig nagyobb volt igaz,csak 56dkg-mal,és 2cm-rel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!