Menstruáció első napjától számított 10. napon milyen nemű gyereketek született?
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 09:36
1/10 anonim válasza:
Ciklus 10. napjan nem szuletnek gyerekek. Fizikai keptelenseg.
2/10 anonim válasza:
Ha arra gondolsz h akkor milyen nemű gyerek fogan, hát mondjuk úgy valószínüleg semmilyen.
10 ciklusnapon korai lenne a peteérés..
28 napos ciklusnál 14. napon van peteérés.
Egyébként értelmetlen a kérdésed..
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy írom, hogy foganhat-e gyermek ebben az időpontban?
2011. nov. 24. 10:19
4/10 anonim válasza:
Az elsőnek teljesen igaza van.
A kérdésre válaszolva: szerintem ez statisztika, semmi tudományos alap nélkül.
tehát lesz aki fiút mond, lesz aki lányt.
Aki viszont ezen az egy napon bújik össze a partnerével gyerekügyben (ugye ha így tudni, hogy mikor volt, akkor kizárja a többi szecet), az nem valószínű, hogy túl gyorsan terhes marad.
6/10 anonim válasza:
10. napon igenis teherbe lehet esni. En juniusban a 8. napon maradtam terhes, 30 napos ciklusnal.
7/10 anonim válasza:
a kérdés tényleg értelmetlenül lett feltéve,de válaszolva rá:nekem 2fiam született és mind2en a ciklus elején fogantak.
8/10 anonim válasza:
Én a ciklus végén estem teherbe és kisfiam lett.
10/10 anonim válasza:
8-10. napon fogant a babám, kisfiú lett!:)
Amúgy 28 napos ciklusaim voltak, ez éppen egy spontán ovuláció lehetett. (genetikus mondta UH-n)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!