Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idő után született 2....

Mennyi idő után született 2. gyereketek? Hogy fogadta a hírt, és milyen a tesvér viszony köztük?

Figyelt kérdés
Még csak tervezzük, ezért érdekel minden tapasztalat.
2009. júl. 23. 14:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 6 és fél év a korkülönbség. A nagy fiú, a pici lány. Először rá sem nézett a picire, hetekig nem érdekelte, és kicsit depis lett. csak én vihettem oviba, csak velem aludt. Már 10 hónapos a picur, és imádja.

Nagyon nehéz volt, de tulvagyunk a nehézségeken. Nagyon oda kell ilyenkor figyelni a nagytesóra. Aki azt mondja, hogy nem viseli meg a nagyot ha kistestvére születik, az hazudik.

2009. júl. 23. 15:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

17 hónap. A fiam fel sem fogta szinte, hogy mi történik, jött a hugi és kész, semmi féltékenység nem volt (bár ezért én is tettem), tökjó tesók.

a fiam 4 volt, a lányom 3 lesz, márciusban érkezik kistesó, nagyon várják, ez megint más, most már érdeklődnek, mekkora lesz a pocim, velük is így volt, hogy jön ki, hogy került bele, nagyon ari!

2009. júl. 23. 17:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok : van egy őcsém, aki 6 évvel fiatalabb, sztem ez a lehető legrosszabb korkülönbség.

totál depi voltam, mikor született -még kórházba is kellett vinni, mert a suli is akkor kezdődött, sok ez egy pici gyereknek.

Tesóként sok a hat év,én már kamaszodtam, mikor ő még kisautózott, kb 20-22 éves voltam, mire igazán összecsiszolódtunk

2009. júl. 23. 18:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

9 éves múlt a nagy januárban, márciusba született a huga.

Ő már nagyfiú, teljesen jól fogadta

2009. júl. 23. 20:17
 5/15 ltimea ***** válasza:
100%
nálunk nem nagy a korkülönbség a fiam 2 éves és 3 hós volt amikor megszületett a hugi. most 3 és 1 évesek.fokozatossan készitettük fel a testvér érkezésére és igy is volt egy kis féltékenység, amit nem a hugin hanem rajtunk szülőkön töltött ki, hisztijével. több figyelemre volt szügsége. most már nincs gond köztük, szépen eljátszanak együtt. amit még észrevettem a kicsi mindent kopiroz a bátyustól. 1 évesen nem engedi hogy etessük,öltöztessük,fürdessük stb., hanem egyedül akar mindent csinálni. nekem ilyen tapasztalatom van.
2009. júl. 29. 08:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Helló! Az én második babám februárban érkezik,a lányom 19 szülinapjára!

Örül neki,bár még úgye nem "kézzelfogható"! Igazán majd akkor derül ki.Bár itt már nem beszélhetünk féltékenységről. Annak idején én 16 voltam mikor a kicsi öcsém megszületett. én vittem magammal akár hová mentem ,persze mikor kicsit nagyobb lett.Nagyon összenőtt velem.

2009. júl. 29. 09:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Lányom 21 hós lesz, mire megszületik a kistesó. Most még csak 9 hetes vagyok, és már érzi, hogy valami van. Azt mondják, ilyen kicsi korban még nem lesznek féltéknyek-majd meglátjuk. Utána mindjárt szeretnénk a harmadikat is, így terveztük, hogy kis korkülönbség legyen köztük.

Öcsém és köztem 6,5 év van, szörnyű volt. Amígy öcsém el nem érte a 16 évet utáltuk egymást. Elment mellettem és belémrugott egyet-ennyi volt a kapcsolatunk. Utána viszont, mikor ő is felnőtt a kérdéshez, jóban lettünk:-)

Szerintem az a 2-3 év idális.

2009. júl. 29. 09:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem is ez a kérdés foglalkoztat, tehát tapasztalatom csak az én testvéri kapcsolatomról van. Szintén öcsém van, hat év korkülönbséggel (mint az előttem szólóknak is:)). Nálunk is durva volt, verekedés, veszekedés, utálkozás gyerekkorban. Később semmi közös téma, én maradtam a boszorkány nővér. A viszonyunk 18 éves kora után "normalizálódott", most, hogy 24 éves, már van néhány közös témánk is...
2009. júl. 29. 10:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Köztem és az idősebb öcsém közöttt 14 hónap a korkülönbség.Köztem és a kisebb öcsém között pedig 11 év 11 hónap. Az idősebbel jól elvagyunk én szoktam neki a háziban segíteni, A kisebbnek pedig én vagyok a pótszülője most is épp a pociját csikizem a hajammal,rengeteget nevetünk. Később majd én megyek érte az oviba.Nekem jó így.
2009. júl. 29. 10:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. 13/L
2009. júl. 29. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!