Mennyi idő után született 2. gyereketek? Hogy fogadta a hírt, és milyen a tesvér viszony köztük?
Nálunk 6 és fél év a korkülönbség. A nagy fiú, a pici lány. Először rá sem nézett a picire, hetekig nem érdekelte, és kicsit depis lett. csak én vihettem oviba, csak velem aludt. Már 10 hónapos a picur, és imádja.
Nagyon nehéz volt, de tulvagyunk a nehézségeken. Nagyon oda kell ilyenkor figyelni a nagytesóra. Aki azt mondja, hogy nem viseli meg a nagyot ha kistestvére születik, az hazudik.
17 hónap. A fiam fel sem fogta szinte, hogy mi történik, jött a hugi és kész, semmi féltékenység nem volt (bár ezért én is tettem), tökjó tesók.
a fiam 4 volt, a lányom 3 lesz, márciusban érkezik kistesó, nagyon várják, ez megint más, most már érdeklődnek, mekkora lesz a pocim, velük is így volt, hogy jön ki, hogy került bele, nagyon ari!
Előző vagyok : van egy őcsém, aki 6 évvel fiatalabb, sztem ez a lehető legrosszabb korkülönbség.
totál depi voltam, mikor született -még kórházba is kellett vinni, mert a suli is akkor kezdődött, sok ez egy pici gyereknek.
Tesóként sok a hat év,én már kamaszodtam, mikor ő még kisautózott, kb 20-22 éves voltam, mire igazán összecsiszolódtunk
9 éves múlt a nagy januárban, márciusba született a huga.
Ő már nagyfiú, teljesen jól fogadta
Helló! Az én második babám februárban érkezik,a lányom 19 szülinapjára!
Örül neki,bár még úgye nem "kézzelfogható"! Igazán majd akkor derül ki.Bár itt már nem beszélhetünk féltékenységről. Annak idején én 16 voltam mikor a kicsi öcsém megszületett. én vittem magammal akár hová mentem ,persze mikor kicsit nagyobb lett.Nagyon összenőtt velem.
Lányom 21 hós lesz, mire megszületik a kistesó. Most még csak 9 hetes vagyok, és már érzi, hogy valami van. Azt mondják, ilyen kicsi korban még nem lesznek féltéknyek-majd meglátjuk. Utána mindjárt szeretnénk a harmadikat is, így terveztük, hogy kis korkülönbség legyen köztük.
Öcsém és köztem 6,5 év van, szörnyű volt. Amígy öcsém el nem érte a 16 évet utáltuk egymást. Elment mellettem és belémrugott egyet-ennyi volt a kapcsolatunk. Utána viszont, mikor ő is felnőtt a kérdéshez, jóban lettünk:-)
Szerintem az a 2-3 év idális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!