Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35. hetes terhes vagyok,...

35. hetes terhes vagyok, sajnos nem tudtam leszokni a cigiről, próbáltam de akkor meg tiszta idegbeteg voltam, eddig minden rendben a babával de azért aggódom hogy nem lesz e rá hatással a dolog? annyit azért sikeült hogy kevesebbre vettem dohányzást

Figyelt kérdés
2008. máj. 13. 10:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
51%
A herbál cigi nagyon jó ötlet! Egyszer én is leszoktam vele egy időre (egy évre), sajnos azóta visszaszoktam, de hatásos volt.
2008. máj. 13. 15:46
 12/34 anonim ***** válasza:
38%

Én másfél dobozzal szivtam el naponta.

Elszántuk magunkat a párommal, hogy jo lenne egy babo, igy tehát leraktuk. Könnyü volt mert csak a babára gondoltam amikor csak rá akartam gyujtani.

Sajna ilyen kegyetlen az élet. Aki megprobál mindent megtenni hogy egészséges babája legyen, felkésziti magát annak nem jön össze. Mi 1 éve probálkozunk. Eddig semmi.

Reménykedj hogy nem lesz nagyon beteges a babád.

Probáld meg letenni, mert ha szoptatsz is azzal nem csak tejet eszik, hanem nikotint is.

2008. máj. 13. 15:49
 13/34 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak:köszi az ötletet,meg fogom próbálni
2008. máj. 13. 16:07
 14/34 A kérdező kommentje:
a herbál cigit fogom kipróbálni,köszi aki írta
2008. máj. 13. 16:09
 15/34 anonim ***** válasza:
32%
Nekem lesülne a pofámról, a bőr, ha terhesen cigiznék az biztos.
2008. máj. 14. 01:46
 16/34 anonim ***** válasza:
39%

és ha mellette mindent megtesz a babájáért????? szerintem nem kellene ennyire lehurrogni...lényeg h eggyél c vitamint mellé, és többet mint az ajánlottat

amugy a stressz sokkal nagyobb ellensége a babónak...

2008. máj. 15. 14:27
 17/34 anonim ***** válasza:
41%

ooh, szép válasz..kedves előző..lassan ott tartunk, hogy cigizni egészséges a terhesség alatt.

Kérdezőnek pedig: a gyereked egy biztos: asztmás lesz, fulladozni fog, majd hordhatod orvoshoz, közben is lógni fog a cigi a szádban? ÁÁÁÁÁ, hihetetlen. Ja és mindenféle dologra allergiás, betegs gyenge, de csak cigizzél!!!

2008. máj. 15. 23:01
 18/34 anonim ***** válasza:
54%
Szia! Remélem ezzel elijesztelek a dohányzástól. Őszinte leszek, nyugodtan elhiheted amit írok, mi ezt pszichológiából tanultuk, meg egészségtanból a fősulin. A következő van: az emberi agysejtek születésig fejlődnek ki, aztán egész életében ezzel gazdálkodik az ember, az nem "nő újra", soha nem kapsz az elpusztultak helyett újat. Nos, a dohányzással ezeket a sejteket végzed ki, pusztítod el a magzati korban. Persze nem mindet, de szerintem mindegy is, hogy mennyit (ezt nem tudom)a lényeg, hogy eleve hátránnyal indul a bébid az életben. No, remélem segítettem. Sok sikert, szeretetet meg kitartást a babához!
2008. máj. 22. 13:03
 19/34 anonim ***** válasza:
40%
Már rég irtad ki a kérdést,de én szeretném megkérdezni,hogy egészséges lett a babád?én is dohányzom sajna...
2008. aug. 22. 10:34
 20/34 A kérdező kommentje:
2 hónapos,és eddig minden ok vele
2008. aug. 25. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!