35. hetes terhes vagyok, sajnos nem tudtam leszokni a cigiről, próbáltam de akkor meg tiszta idegbeteg voltam, eddig minden rendben a babával de azért aggódom hogy nem lesz e rá hatással a dolog? annyit azért sikeült hogy kevesebbre vettem dohányzást
Én másfél dobozzal szivtam el naponta.
Elszántuk magunkat a párommal, hogy jo lenne egy babo, igy tehát leraktuk. Könnyü volt mert csak a babára gondoltam amikor csak rá akartam gyujtani.
Sajna ilyen kegyetlen az élet. Aki megprobál mindent megtenni hogy egészséges babája legyen, felkésziti magát annak nem jön össze. Mi 1 éve probálkozunk. Eddig semmi.
Reménykedj hogy nem lesz nagyon beteges a babád.
Probáld meg letenni, mert ha szoptatsz is azzal nem csak tejet eszik, hanem nikotint is.
és ha mellette mindent megtesz a babájáért????? szerintem nem kellene ennyire lehurrogni...lényeg h eggyél c vitamint mellé, és többet mint az ajánlottat
amugy a stressz sokkal nagyobb ellensége a babónak...
ooh, szép válasz..kedves előző..lassan ott tartunk, hogy cigizni egészséges a terhesség alatt.
Kérdezőnek pedig: a gyereked egy biztos: asztmás lesz, fulladozni fog, majd hordhatod orvoshoz, közben is lógni fog a cigi a szádban? ÁÁÁÁÁ, hihetetlen. Ja és mindenféle dologra allergiás, betegs gyenge, de csak cigizzél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!