Van itt köztünk olyan kismama, akinek a héten lesz progis császármetszése?
Nekem holnap lesz, de már tegnap óta nem találom a helyem, ideges és feszült vagyok, és nem tudok aludni.
Ti hogy bírjátok a várakozást?
Sziasztok, nem tudom jártok e még erre.....hogy vagytok?Babák? Vagy még egy babuhoz a kedv?
Szofi már 17 hónapos, s közben a drága apuka el is hagyott minket a 3 gyerekkel, még mikor Szofi 3 hónapos volt....Ha erre jártok írjatok, puszi :)
1.vagyok
Szia!
Nem szoktam GYK-t nézegetni, de most valamiért ide vetődtem. Hú, de régen válaszoltam erre a kérdésre is. :-) Örülök hogy jelentkeztél és már milyen nagylány Szofi! Apuka dolgot sajnálom. Továbbra is nagyobb a félelmem a 3. császártól, mint a babára vágyásom, úgyhogy most élvezem hogy a fiúk már milyen nagyok, egyre több levegőhöz jutok mellettük. Szeptembertől újra dolgozni fogok, bár már itthonról fél éve dolgozgatok. Most úgy érzem már nem lesz 3. baba, így jó mind a négyünknek.
Ha van kedved írj, akár priviben is.
Julcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!