39 hetes kismama vagyok és mintha kicsit csipkedne, szúrna a hasam alul. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Első babát várjuk és nem tudom mit kéne éreznem,vagy mi az ami normális,vagy nem is tudom :).Mert persze az ember utánaolvas dolgoknak,de aztán az életben minden máshogy alakul.Ne nézzetek hülyének,csak nem tudom mi van és aggódom!2012. aug. 22. 16:38
1/11 anonim válasza:
vagyis nem én, hanem aki elegánsan törölte a bunkó válaszát.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem láttam,mit írt...
2012. aug. 22. 16:49
3/11 anonim válasza:
hogy te mekkora barom vagy kedves első..
nekem is szúr alul a hasam, sztem ahogy megy szét a medence és feszülnek az izmok, szalagok, attól lehet. ezt a csipkedős érzést még nem éreztem. ha rendszeres összehúzódásokat érzel, ami nem múlik ha megfordulsz, máshogy fekszel, vagy lezuhizol,sétálsz, akkor eljött az idő.
4/11 anonim válasza:
Szia nekem jóslófájás volt ez!Nem akarlak megijeszteni ,menj dokihoz ha erősödik vagy leszakad a derekad ,nyugtalan vagy görcsöl a hasad Rossza közérzeted nem találod a hejed sehogysem...
mindenkinél más én igy jártam.
Nekem megindult a szülés 32 hetesen 36 hetesen szültem.
5/11 anonim válasza:
jobb is, hogy nem láttad.. nem neked szólt, aki most vagy az első helyen :))
6/11 A kérdező kommentje:
hát látom itt sincsenek már olyan értelmes segítőkész emberek mint régen vagy csak elvétve akadnak sajna...aki meg baromságot ír arra meg nem tudok mit mondani.
2012. aug. 22. 17:03
7/11 anonim válasza:
ugyanigy indult a szulesem :) 40+6-on szultem,de elotte kb 3-4 nappal folyamatosan szurkalt a hasam alja mindennap. aztan 40+6.ejszaka arra ebredtem h kemenyedek es leszakad a derekam. mind ez 3 percenkent,de megsem hittem h szulni fogok...gorcsolest vartam. masfel oraig meg nem indultunk el,aztan mire beertunk,6 ujjnyira vtam nyitva. figyelj a jelekre es ha vmi szokatlant tapasztalsz,setalj,furcsizz. ha nem mulik,akkor indulas.
8/11 A kérdező kommentje:
a sétálgatás és a fürdés miben tud segíteni?
2012. aug. 22. 17:29
9/11 anonim válasza:
ha jóslók akkor elmúlnak vagy enyhülnek sétára, fürdésre
10/11 anonim válasza:
utolso elotti vagyok. en pl akkor mentem biztosra,amikor furodtem,mert nem multak a "fajasok". es a setalgatas arra is jo h tagulsz. en a korhazban mar a x ora utan meg sem birtam az agyrol moccani. na nem is tagultam vagy 4 ora hosszaig semmit,pedig mondtak h legalabb terdeljek. hat kb 1x terdeltem 10mp-re,de ott azthittem vege az eletemnek..ugyh vissza is fekudtem. ameddig tudsz,maszkalj. ne vajudj ulve,se fekve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!