Mennyire gyakori még, hogy kórházban nem ehet és ihat szülés közben a kismama? Melyik kórházak ilyenek?
szolnok hetényi géza kórházban sem lehet enni és inni
csak feküdni a vágóhídon és szenvedni
Nem olyan szörnyű ám, mint amilyennek látod. Én kétszer szültem csillivilli szülőszobákban,ha akartam volna, megihattam volna egy kád vizet, de nem kívántam egyáltalán. A férjem meg a szülésznő szóltak rám, hogy igyak néha. Az első szülésre még vittem szőlőcukrot, de csak azért kaptam be 1-2 szemet, mert ott volt. A másodikra nem vittünk.
És szerintem nem elkeserítő, én inkább nem iszom-eszem pár óráig, mint hogy véletlenül hasnyálmirigy-gyulladást kapjak műtét közben.
Sok múlhat a szülészorvoson, hogy mennyire szigorú e tekintetben, és a szülésznőn. Az biztos, hogy nem a szülés közben jut eszedbe, hogy de megennél egy pizzát, a pár korty folyadékot én sem értem, miért tiltják egyes helyeken, ennyi bele kellene, h férjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!