Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha választhatnál spontán...

Ha választhatnál spontán szülés vagy a császármetszés mellett döntenél? Miért?

Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem progis császárom volt (eü. okok miatt), ami önmagában nem volt rossz élmény, hiszen nem fájt, bár ijesztő volt a kiszolgáltatottság. Utána viszont az első hét elég kemény volt, de algopyrinnel azért kibírható. Aztán trombózissal - ami ugye "reális" műtéti szövődmény - visszakerültem már babát otthon hagyva az intenzívre, így elsősorban emiatt a spontánra szavazok, bár tapasztalatom nincs róla.
2012. aug. 25. 18:30
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
nem unjatok meg szazszor ugyan ezt a kerdest feltenni ???
2012. aug. 25. 18:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem 3x volt szerencsém simán szülni- és negyedszerre is ezt választanám. :)

Bár negyedik nem lesz. :)))

2012. aug. 25. 18:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak és kizárólag természetes úton!-feltéve,ha semmi nem indokolja az ellenkezőjét! Azért,mert leírhatatlan érzés amikor kicsúszik a baba :-)

Meg hát én nem is tudok órákat feküdni,gondolom azért a császáros seb fáj is rendesen,nagyon kell vigyázni rá,és nekem muszáj mihamarabb hazajönnöm a kórházból és fittnek lennem,mert segítségem semmi,örülök majd,ha Apuka addig míg én a kórházban leszek tud a gyerekekkel itthon maradni.

Üdv: 3 lányos,16hkm

2012. aug. 25. 19:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Magankorhazban valaszthattam, a spontan szulest valasztottam, pedig nagyon feltem es alacsony a fajdalomkuszobom. Megis a spontanra szavazok, elsosorban csakis azert, mert a babara nezve ez a legjobb.
2012. aug. 26. 00:55
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
spontán szülés. lehet h a császár annyiban könnyebb h ott csak felfekszel az asztalra és kiszedik belőled a gyereket, míg a hüvelyi szülés nagyon fájdalmas, viszont a császár komoly hasi műtét, ezerszer fájdalmasabb utána, mint a sima szülés után.
2012. aug. 26. 12:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha választhatnék akkor spontán.Ez a természet rendje.Az más kérdés hogy a természet közbeszólt és császároztak,de nem tettem le róla,hogy a 2. spontán legyen :)
2012. aug. 26. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!