Mire jók a homeo-s bogyók terhesség vége és vajúdás alatt? Mikor kell szedni őket és mennyit? Mennyibe kerülnek és hol lehet kapni őket?
Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 11:13
1/4 anonim válasza:
Arnica naponta 5 golyó
caulophíllum naponta 5 golyó
cimicfuga 3 naponta 5 golyó
málnalevéltea naponta 2 x 2 dl ittam
Nekem így ajánlotta a szülésznőm!
36. héttől szedtem
patikában vehető kb 600 Ft körül van egy dobozzal!
vajúdás alatt nem tudom, mert a szülésznőm keverte az koktélt!
2/4 A kérdező kommentje:
és használtak?vagy mire voltak egyáltalán?jobban tágultál vagy mi?nem értek hozzá egyáltalán,azért ennyi a kérdésem!
2012. aug. 25. 14:19
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én csak málnalevél teát ittam a 36. héttől napi 3 decit, ez elvileg a tágulást segíti. Hát nekem nem segített semmit, 19 órát vajúdtam, ráadásul az első fájástól számítva csak 11 óra múlva kezdtem tágulni...
4/4 anonim válasza:
nekem szerintem használtak első fájástól számítva 11 óra alatt megvolt. és 1 cm vágásom volt.
a másodiknál első fájástól 7 óra alatt megvolt. hajszál repedések voltak csak.
Mire valók: googlebe írd be és ott olvashatod róla az infókat!
ÁRTANI NEM ÁRTASZ HA SZEDED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!