Anyukák, ahol nem engednek bevinni a szülőszobára ásványvizet ott hogy bírtátok a vajúdás+szülészt?
Hűha, én nem tudom, hogy bírtam volna... Vajúdáskor direkt mondták, hogy igyak, jót tesz. Mondjuk minden rendben haladt, szóval nem voltam császár-közelben...
A szőlőcukrot is óránként kapdostam a 10 óra vajúdás alatt. Majd két liter víz elfogyott. Szülés előtt egy órával már nem kellett semmi, kicsit hánytam egy nagy fájástól, aztán már a tolók jöttek, és nem kellett se víz, se cukor, csak a babát akartam :D
Ha nem lesz komplikáció, talán a vizes szivaccsal próbálkoznék, ha mást nem engednek.
én ezt nem is értem!
a szülőszobara víz és szőlőcukor az alap, nyilván egyéb ennivalót nem vihetnek be a mamák,mondjuk mást nm is fogsz kívánni.
nem értetted félre?ez kínzás lenne...
Szia! Ez azért durva. Mindkét babám hamar megszületett, de így is nagyon jó volt, hogy ehettem közben egy kis sport csokit, szőlőcukrot, a víz ivás meg alap, nálunk azt mondták, hogy igyak nyugodtan.Szerintem vigyél magaddal mindent, csak nem veszik ki a kezedből, és ha nekünk nem lett probléma abból, hogy ettünk, ittunk neked se lesz.
Könnyű szülést!
kedves 6. válaszoló!mikor szültél a miskolci megyeiben?mert én 3 éve először , másodszor pedig még nincs 2 hónapja.és lehetett vizet bevinni sőt egyáltalán nem szólnak érte ha iszol,sőt a szüésznő mindig mondta is hogy igyak.
kedves kérdező!nem tudom hol fogsz szülni de elég nagy baromságnak tartom hogy nem lehet inni!!!ugyan mi baj származhatna belőle?
Nagyon nehezen.
Annyira érdekes ez az egész amúgy!
Az első babámat az Istvánban szültem, ott direkt kérték, hogy vigyek inni- és ennivalót (csoki, szőlőcukor) és a 6 óra vajúdás alatt simán megittam 1,5l vizet. Mondjuk ettől függetlenül a szám folyton ki volt száradva és ráadásul szülés után szinte azonnal pisilnem kellett, alig bírtam visszatartani, mire hoztak egy ágytálat :)))
A másodikat egy véletlen folytán az I.sz. Klinikán szültem. Amúgy az Imre volt betervezve, ott várt az orvosom és a szülésznő is, de mivel megindult a szülés, nem engedtek átmenni az Imrébe, mondjuk utólag már örülök neki, de akkor rossz volt nagyon.
Szóval a pakkomban ott figyelt a víz, a csoki és a szőlőcukor és nem engedtek enni-inni! Hiába mondtam, hogy más kórházakban nincs ilyen maradi szokás, ők kötötték az ebet a karóhoz, hogy márpedig ha császárra kerül a sor, akkor jobb, ha üres a gyomrom...
Szóval én suttyomban ittam párszor, mert egyszerűen nem bírtam volna ki azt a pár órát.
Ez egy rohadt kegyetlenség, hiába érthető az indok, de akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!