Anyukák, ahol nem engednek bevinni a szülőszobára ásványvizet ott hogy bírtátok a vajúdás+szülészt?
Sziasztok!
Akkor mondom eü-ként miért nem lehet inni enni sok helyen. Mert ugyan mindenki sima szülésre készül, de előfordulhat császár. És ha netalántán sürgősségi lenne akkor altatnak. Altatás miatt meg éhgyomorra kell leni az aspiráció miatt. (félrenyelés miatt), meg az érzéstelenítéskor ne legyen szövődmény.
Én a SOTE2-ön szültem és fél óránként engedtek egy korty vizet inni és szőlőcukrot ehettem.
Szerintem egy egy kortytól nem lesz bajod de semmi félképpen se igyál már a kórházban pohár számmal. Én már ha lesz második szülésem biztosan úgy fogok elindulni, hogy iszok előtte. Nagyon elhúzódott a szülésem és nagyon ki is száradtam csak akkor volt jobb, amikor megkaptam az infúziót.
sajnos tatabányához tartozom,ami így is 70 km-re van tőlünk!
ez is megterhelő lesz látogatás céljából,mert hát nem olcsó a benzin...esztergom meg még messzebb van! :( komáromba szerettem volna nagyon menni,de hát ott meg "megszűnt" a szülészet!sajnos...győrbe meg csak úgy mehetek,ha valamilyen véletlen során pont arra járunk és úgy indul be a szülés!mert mondjuk itthon indul be és mentőt hívók,az automatikusan t.bányára fog vinni,mert oa tartozom lakcím szerint!
Szolnokon sem engedik:(
Fél 12kor indultak a fájások, nem nagyon reggeliztem, folyadék is csak minimális, fél4kor értünk kórházba, hajnal negyed5kor lett meg a lányom. Se szőlőcukor,se víz, semmi, max a számat vizezhettem be, vagy öblíthettem ki. Nagyon nagyon szomjas voltam, és bár a szülésznő nevetett rajtam:), az elején mikor még afájások elviselhetők voltak, éhes is voltam. De ő is azt mondta,hogy ha hirtelen császár lesz,akkor üresnek kell lenni a gyomornak.
Ahogy megszültem a lányom, nem is kaptam rögötn inni,majd valamikor másfél órával később, és hát az lett az eredmény,hogy másfél liter tea lecsúszott 5 perc alatt:(:(
A napokban ismét szülök, ha ilyen rekkenő hőség lesz,nem is tudom,hogy bírom majd folyadél nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!