Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, ahol nem engednek...

Anyukák, ahol nem engednek bevinni a szülőszobára ásványvizet ott hogy bírtátok a vajúdás+szülészt?

Figyelt kérdés
nem féltetek,hogy elájultok?főleg,ha sokáig tartott a vajúdás?télen szülök és most hallottam,hogy a kórházba ahova megyek nem engednek se szőlőcukrot,se vizet bevinni!mi lesz,ha nem bírom ki folyadék nélkül az akár több órás szenvedést???vagy sutyiban igyak a wc-ben a csapból???ez azért elég kemény lesz így!!nálatok hogy volt???
2012. aug. 25. 00:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
8. vagyok. Már irt ki a kérdező egy másik kérdést, az ihlette ezt. Onnan tudom. :))
2012. aug. 25. 08:50
 12/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Akkor mondom eü-ként miért nem lehet inni enni sok helyen. Mert ugyan mindenki sima szülésre készül, de előfordulhat császár. És ha netalántán sürgősségi lenne akkor altatnak. Altatás miatt meg éhgyomorra kell leni az aspiráció miatt. (félrenyelés miatt), meg az érzéstelenítéskor ne legyen szövődmény.

Én a SOTE2-ön szültem és fél óránként engedtek egy korty vizet inni és szőlőcukrot ehettem.

Szerintem egy egy kortytól nem lesz bajod de semmi félképpen se igyál már a kórházban pohár számmal. Én már ha lesz második szülésem biztosan úgy fogok elindulni, hogy iszok előtte. Nagyon elhúzódott a szülésem és nagyon ki is száradtam csak akkor volt jobb, amikor megkaptam az infúziót.

2012. aug. 25. 09:41
 13/21 A kérdező kommentje:
uhh!köszönöm a sok választ és igen,jól mondta az egyik válaszoló:ez tatabányán van és lesz! :) elég kínzásnak tartom én is,de hát ha más nem lesz,akkor majd titokban egy kortyot tényleg iszom a mosdóban!amúgy ne essék félreértés,nem vagyok egy beszari asszony és nem a vajúdás fájdalmától félek én,hanem attól,hogy nem lesz elég cufla bennem víz nélkül...elég ájuldozós fajta vagyok,de császárt meg nem szeretnék!ÉS mivel nem lesz fogadott orvosom,se szülésznőm,így tartok attól is,hogy nem kapok majd akkora odafigyelést se és akkor már bármikor lehet baj!
2012. aug. 25. 09:55
 14/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, gyere Esztergomba, itt engedik, első voltam.
2012. aug. 25. 11:07
 15/21 A kérdező kommentje:

sajnos tatabányához tartozom,ami így is 70 km-re van tőlünk!

ez is megterhelő lesz látogatás céljából,mert hát nem olcsó a benzin...esztergom meg még messzebb van! :( komáromba szerettem volna nagyon menni,de hát ott meg "megszűnt" a szülészet!sajnos...győrbe meg csak úgy mehetek,ha valamilyen véletlen során pont arra járunk és úgy indul be a szülés!mert mondjuk itthon indul be és mentőt hívók,az automatikusan t.bányára fog vinni,mert oa tartozom lakcím szerint!

2012. aug. 25. 11:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Szolnokon sem engedik:(

Fél 12kor indultak a fájások, nem nagyon reggeliztem, folyadék is csak minimális, fél4kor értünk kórházba, hajnal negyed5kor lett meg a lányom. Se szőlőcukor,se víz, semmi, max a számat vizezhettem be, vagy öblíthettem ki. Nagyon nagyon szomjas voltam, és bár a szülésznő nevetett rajtam:), az elején mikor még afájások elviselhetők voltak, éhes is voltam. De ő is azt mondta,hogy ha hirtelen császár lesz,akkor üresnek kell lenni a gyomornak.

Ahogy megszültem a lányom, nem is kaptam rögötn inni,majd valamikor másfél órával később, és hát az lett az eredmény,hogy másfél liter tea lecsúszott 5 perc alatt:(:(

A napokban ismét szülök, ha ilyen rekkenő hőség lesz,nem is tudom,hogy bírom majd folyadél nélkül

2012. aug. 25. 13:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon komoly. Én 19 órát vajúdtam, ebből 7 órát a szülőszobában, másfél liter víz fogyott el. El sem tudtam volna képzelni, mi lett volna ha nem tudok inni.
2012. aug. 25. 14:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Én a Sote I.-en szültem, lassan 2 éve. Előre szóltak, hogy vigyek magamnak vizet, és szőlőcukrot. Volt beöntés, amikor beérkeztem, úgyhogy azért kiürítették a gyomromat rendesen. Az a néhány pohár víz + szőlőcukor szerintem nem lehetne akadály! Még a szülésznő és az orvos is kínálgatott! Szóval szerintem ez a szemlélet kórház-, és orvosfüggő is lehet. Én a helyedben innék időnként a csapból.
2012. aug. 25. 15:01
 19/21 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Tavaly novemberben szültem Miskolcon. Viszont voltak komplikációk, ezért szülés előtt 5 hetet feküdtem bent és nem volt biztos, hogy nem lesz császár a vége. Lehet hogy ezért, de még a túl gyakori citrom nyalogatásért is szólt a szülésznő (pedig fogadott volt).
2012. aug. 25. 15:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Tatabányán szültem mindkétszer.mindkét alkalommal más dokinál és más szülésznőnél.egyik sem engedte még a vizet sem.sutyiba ittam pár kortyot a mosdóban.de semmit nem ért.12.5 órát vajúdtam az elsővel,indított szülésem volt,már éjféltől nem ehettem és nem ihattam.annyi hogy a vajúdás alatt kaptam infúziót,cukrosat,hogy legyen egy kis energiám.a 2 órás megfigyelés alatt sem szabadott inni.
2012. aug. 26. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!