Felháborító! Csak én vagyok ennyire peches? Alul bővebben.
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok.A szülésznőm szabin van és most nem a szülészeten csinálták az NST-t hanem SZTK rendelésen.Kedden mentem 11 órára.Lefekszem az ágyra rám teszi a tappancsokat és elmegy ebédelni a kolléga nőivel a másik helységbe és ott hagy egyedül.Majd miután letelt a fél óra kb.akkor visszajön a nőci és mondja hogy menjek fel a szülészetre aláiratni a papírt orvossal.Átmegyek a szülészetre majd a doki:"ez az eredmény nem jó 1 óra múlva ismételni kell mert a baba nem mozgott és még előtte UH-ot csináltassak.Rámhozza a frászt a doki loholok vissza UH-ra hála égnek az jó lett majd rohanok utána NST-re és megkérdi az asszisztens nő hogy miért kell hisz a végén már mozgott.Igen kb.a fél óra alatt 2 percet.Mintha nem az lenne a feladata hogy az NST-t normálisan megcsinálja.Majd másodszor már jó lett.Erre ma ugyszintén a cicababa volt a vizsgálóban és ma ismét nem lett jó az eredmény fél 1-től fél 3-ig ismét a kórházban fel-le futkozzak a fájós lábammal(csupa víz)mert nincs orvos,ismételni kell megint az NST-t,mert ma is ott hagyott a pi..ába egyedül a cicababa és szarik az egészre egy jó nagyot.De azért a kismama pihenjen,ne menjen sehova a nagy melegbe ja és a lábam polcoljam fel.Ennyire nem érdekli őket a munkájuk akkor miért asszisztensnek ment.Mondjuk inkább való utcalánynak mint asszisztensnek mert jobbra-balra illegeti magát de hogy nem a munkával foglalkozik az fix.És akkor még csodálkoznak ha felmegy a vérnyomásod.Ez a magyar egészségügy?Felháborító!a 8 órából talán ha 2 órát aktívan dolgozik még lehet hogy sokat is mondtam.2009. júl. 24. 18:18
11/12 anonim 

válasza:

ha csokit eszünk jobban mozog a aba? én ezt nem értem., vagy turo rudit.. a lényeg hogy édesség legyen? miért mozog jobban, bakker de nem értem.. amugy én is eü-s vagyok de ez a viselkedés nem jo, és kirugtam volna. amugy fönök vagyok.
12/12 anonim 

válasza:

Na igen, sajnos ez a magyar egészségügy. Tőlem június elején vettek vért hormonvizsgálathoz, mondták hogy tíz nap múlva lesz eredmény. Megvártam a tíz napot + még egy hetet és csak utána kezdtem érdeklődni az eredmény felől. Azóta is telefonálgatok és mindig azt a választ kapom hogy még nincs kész, várjak. Nem is csinálnék belőle nagy ügyet ha nem lennének nagyon erős tüneteim.(valószínűleg hormonzavar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!