Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Felháborító! Csak én vagyok...

Felháborító! Csak én vagyok ennyire peches? Alul bővebben.

Figyelt kérdés
38 hetes vagyok.A szülésznőm szabin van és most nem a szülészeten csinálták az NST-t hanem SZTK rendelésen.Kedden mentem 11 órára.Lefekszem az ágyra rám teszi a tappancsokat és elmegy ebédelni a kolléga nőivel a másik helységbe és ott hagy egyedül.Majd miután letelt a fél óra kb.akkor visszajön a nőci és mondja hogy menjek fel a szülészetre aláiratni a papírt orvossal.Átmegyek a szülészetre majd a doki:"ez az eredmény nem jó 1 óra múlva ismételni kell mert a baba nem mozgott és még előtte UH-ot csináltassak.Rámhozza a frászt a doki loholok vissza UH-ra hála égnek az jó lett majd rohanok utána NST-re és megkérdi az asszisztens nő hogy miért kell hisz a végén már mozgott.Igen kb.a fél óra alatt 2 percet.Mintha nem az lenne a feladata hogy az NST-t normálisan megcsinálja.Majd másodszor már jó lett.Erre ma ugyszintén a cicababa volt a vizsgálóban és ma ismét nem lett jó az eredmény fél 1-től fél 3-ig ismét a kórházban fel-le futkozzak a fájós lábammal(csupa víz)mert nincs orvos,ismételni kell megint az NST-t,mert ma is ott hagyott a pi..ába egyedül a cicababa és szarik az egészre egy jó nagyot.De azért a kismama pihenjen,ne menjen sehova a nagy melegbe ja és a lábam polcoljam fel.Ennyire nem érdekli őket a munkájuk akkor miért asszisztensnek ment.Mondjuk inkább való utcalánynak mint asszisztensnek mert jobbra-balra illegeti magát de hogy nem a munkával foglalkozik az fix.És akkor még csodálkoznak ha felmegy a vérnyomásod.Ez a magyar egészségügy?Felháborító!a 8 órából talán ha 2 órát aktívan dolgozik még lehet hogy sokat is mondtam.
2009. júl. 24. 18:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ezt tényleg felháborító. Másodszorra biztos kiosztottam volna az asszisztens nőcit. Egyszer még elnézi az ember ha linkeskedik - ha nagyon jó indulatú vagy, de másodszor. Én biztos panaszt tennék. Szórakozzanak mással.

Mindenesetre próbálj meg megnyugodni, már nincs sok hátra, inkább erre koncentrálj.

2009. júl. 24. 18:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Tök igazad van és nagyon együttérzek veled! Ne húzd fel magad, azt a két hetet már guggolva is kibírod!
2009. júl. 24. 20:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, sajna ez van. Nagyon sajnállak! Én a cicababának biztos megmondtam volna a magamét. De hálisten nem csak ilyen emberek dolgoznak az eü-ben. Legközelebb az UH-val kezd, mert az felébreszti a babát (ha másképp nem megy, akkor mond azt hogy a doki küldött).
2009. júl. 24. 21:54
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Sajna ez van ,de ha nyomtál volna a zsebébe egy kis pénzt röktön körberajongott, kedves lett volna.Ha nem mozog a baba egyél meg nst előtt egy túrórudit vagy egy almát,ez nekem mindég bevált.
2009. júl. 24. 23:14
 5/12 anonim ***** válasza:
61%

Biztos nem leszek népszerű, de nem a cicababa tehet róla, hogy nem mozgott a babád.Lehet véletlen, vagy te nem motiváltad eléggé(csoki, simi, mozgás, köhögés).

Azért ismételték meg, hogy megbizonyosodjanak a baba egészségéről.

Lehet, hogy modortalanok, de nem kell ott ülniük veled.Én magánrendelésre jártam nem kevés pénzért, mégse fogták a kezem...

2009. júl. 25. 07:17
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Elképedve olvasom, amit írsz.... Állj a sarkadra, de sürgősen! Ha legközelebb is cicababáskodik, igen is ragaszkodj hozzá, hogy üljön a fenekén ; neked nagy a hasad, nehéz már mozognod, ne neked kelljen már rohangálni. De azt az orvost is megnézném, aki egy belső telefon helyett Téged küldözget jobbra-balra.

2009. júl. 25. 07:49
 7/12 anonim ***** válasza:
ja , még valami. Valakinek kötelező bent lenni nst alatt! Velem még kedvesen el is beszélgetett a vizsgáló hölgy. Egyedül ülni egy műszerrel a hasadon , izgulni, hogy "na , mikor rúg már?", "Mikor jön már vissza?".... hát én magánrendelés ide- vagy oda ,ezt kiszolgáltatottságnak érzem.
2009. júl. 25. 07:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Én mikor nst-re jártam akkor nekem volt egyszer h nem akart mocorogni és nem találták a szívhangot nagy nehezen meglett a szívhang de a tappancsot nemtudták oda rögzíteni mert nagyon lent volt. Ott ült végig velem az aszisztens és fogta a tappancsot. Azért írtam le h van ellenpélda is és én is sztk-ban voltam. Azért az nem semmi amit ez a nő müvelt veled!
2009. júl. 25. 11:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat nagyon jól esett hogy nekem adtatok igazat.Most már ez a 2 hét nem sok.Ki kell bírni.Nektek kívánok zökkenőmentes NST-t.:)Boldog babavárást.
2009. júl. 25. 13:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Sajnos én is szívtam már meg NST-n. Rögtön az elsőn volt hasonló rossz tapasztalatom, 2 nappal később nekem is újra kellett menni. Szintén egy pláza lányka volt ott, akinek semmi nem jött össze, mindent elrontott, nem tudta kezelni a programot, a gépeket...stb. Szerintem nem is ott dolgozik eredetileg, mert szerencsére azóta nem láttam ott. Gondolom csak berakták helyettesíteni, mert nem volt ember...

A mocorgásra próbálj meg figyelni, kicsit rázogasd meg a hasad, ha nem mozogna...sajnos úgy látszik, hogy nem csinálják meg helyetted. Nálunk figyeli az NST-s nő a gépeket, és ha látja, hogy nem mozognak a bébik, akkor "felébreszti" őket. Elvileg ez lenne a normális, hogy igenis, az asszisztens figyeli....

Kitartás!

2009. júl. 25. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!