Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOS. Meddig normális ez a...

SOS. Meddig normális ez a fájdalom? Szülésig már nem lesz jobb?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok és egy ideje fáj odalent. Hallottam,hogy van ez a szeméremcsont tágulás és nekem ma este annyira fáj,nyilal,h alig bírok menni. Néha meg kevésbé fáj. Szülésig már így marad? Tapasztalatok, kinek hogy volt? Nehezebb lesz szülni is,ha ez így tud fájni?
2012. aug. 19. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is sokszor fájt. Tágulnak a csontok, a baba helyezkedik. Készül a tested a szülésre. nEKEM a 34. héttől volt és rá 2 hétre meg is született a fiam. A szülési tágulás pedig ennél 1000 szer jobban fáj sajnos. :(
2012. aug. 19. 23:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor lehet nekem is hamarabb érkezik? Vagy ez mit befolyásol?
2012. aug. 19. 23:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt és pocok már 3 hónapos, de még csak most kezd jobb lenni. A fiam elég nagy lett, talán a tiéd sem kicsi és azért. Nem tudom.
2012. aug. 20. 05:15
 4/6 anonim ***** válasza:
33 hetesen befektettek annyira fájtam, 41 héten meg császároztak, mert 1 mm nem tágultam. a vége nagyon "terhes" jól ki van ez találva.Nem lesz más gondolatod, csak szülni szeretnél :-)
2012. aug. 20. 08:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt, de nem volt vészes..... És a 2. Trimeszterven, nem is a legvégén, akkor csak a szeméremtestem fájt.
2012. aug. 20. 08:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen szétnyílt odalenn, de már a 30. héten alig bírtam menni. Szülés után 5 hónappal lett ismét fájdalommentes, de amúgy nagyon gyorsan szültem.
2012. nov. 21. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!