Szülés után hány nappal feküdtetek kényelmesen a hasatokon?
Figyelt kérdés
Már eléggé meguntam az oldalt fekvést, alig vártam már, hogy újra hasalhassak (főleg a laptop előtt :o), de aludni is úgy szeretek). Egy hete szültem, de még olyan, mintha egy lufin hasalnék, és félek, hogy kidurran :o) Ez normális érzés? Gondolom a méhem. Már a második szülésem volt, de nem emlékszem az elsőnél hogy volt már.2012. aug. 18. 17:46
11/11 anonim válasza:
2 éve szültem, de még mindig nem kényelmes hason :-s A lufi érzés ismerős, de nem amiatt fekszem még mindig oldalt, hanem azért, mert a gerincem annyira elferdült terhesség alatt, hogy már nem kényelmes a hason alvás :-s
A lufi el fog múlni, de ha valami fáj, azért hívd fel a dokidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!