Ikres anyukák! Császárotok volt?
Köszönöm.
Utolsó mért nem császároztak?
Mert húsvét napja volt, a fogadott orvosom nem jött be, mert részegen fetrengett valahol, az ügyeletes orvosnak pedig nem volt kedve műteni.:( Ő nagy ívben letojta, hogy milyen jövőjük lesz a babáknak, ő csak azzal foglalkozott, hogy minél előbb túl legyen a szülésen.
Sokáig gondolkodtam a pereskedésen, de mire lelkileg rászántam volna magam, kifutottunk az időből.
Én mindenképpen azt javaslom, hogy aki csak teheti, kérjen császárt.Én akkor még nagyon tudatlan voltam e téren, később tudtam meg, hogy a másodikként született baba ugyanúgy végigéli az elsőnek született tolófájásait, ugyanaz a trauma éri mintha ő születne, de neki várnia kell. Ezt már nem bírta a lányom, újra kellett éleszteni, túl pici volt.:(
Dióhéjban ennyi. Ja, 1130 és 1390 gr
5. vagyok!
Hiába kértem az orvost, hogy császározzon, azt válaszolta, hogy ő az orvos, én ne mondjam meg, hogy mit csináljon, normál szülés lesz, mert olyan kicsik, hogy simán ki fognak férni. Persze, nem is ezzel volt a baj:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!