Aki programozott császárral szült, ott bent lehetett az apuka?
Figyelt kérdés
Én a Sote I.-en fogok szülni, de elfelejtettem megkérdezni ezt az orvostól.2012. aug. 16. 16:54
11/22 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hasonló időben lesz meg a picink, én is 37 hetes vagyok, a 39. héten fogok szülni terv szerint.
Te már tapasztalt vagy, jó Neked!
Könnyű szülést, gyors felépülést!!
2012. aug. 16. 18:26
12/22 anonim válasza:
Amikor 1,5 éve szültem(és világos lett,hogy eü.problémám miatt tuti császár) körülnéztünk.
Akkori állapotokban biztosan nem lehetett bent a SOTE I-n sem,egyedül talán a Péterfyben lehet bent az apuka,de azt sem biztos.
Telkiben szültem végül,ott természetesen bent lehetett és nagyon örülök neki,hogy így választottunk,örök emlék neki is.
13/22 anonim válasza:
Úr isten ti miről beszéltek???Szült valaki ott császárral????1 éve szültem ott és bent lehet az apuka,kísérheti a babát végig.. talán a sote I az egyetlen klinika,ahová bemehet császárhoz az apuka..ha nem vagytok biztosak benne ne írjatok inkább...
14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez most nagyon jól esett, nagyon remélem, hogy akkor ott állhat majd mellettem!!
2012. aug. 16. 21:23
15/22 anonim válasza:
Ez egy nagyon szép videó ,bőrkontakt az apával császáros szülésnél:
17/22 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon köszönöm Neked, el is küldtem a Férjemnek. Jól megsirattál itt kora reggel :-)
2012. aug. 17. 06:55
18/22 anonim válasza:
:) úgy látom itt a műtőben vannak az apukák ,ki mennyire bátor
19/22 A kérdező kommentje:
Hát az a minimum, hogy bemennek, nekik csak ott kell nézni, bennünket kapnak szét :-)
2012. aug. 17. 13:05
20/22 A kérdező kommentje:
Ha érint valakit, akkor megerősítem, hogy bent lehet az apuka (bár én az ott szülő válaszolónak is elhittem és köszönöm újra). Jelenleg a műtősruha 2000 Ft és az automatából lehet megvenni a szülőszoba előtt.
2012. aug. 19. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!