3 túlhordás után a 4. születhett előbb a kiírt napnál?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 09:41
1/5 anonim válasza:
Általános vélemény, hogy ha valaki egyszer már túlhordott babát, az a többit is túl fogja. Szóval én nem nagyon bíznék benne, hogy előbb fog jönni a következő. Nyílván akadnak kivételek, de nekem a dokim ezt mondta.
2/5 anonim válasza:
én 2 tulhordas utan szultem meg a 3-at korabban.Nem hinnem hogy ez fugg attol
3/5 anonim válasza:
Benne van a pakliban.Én az elsőt túlhordtam,a 2. majd 3 héttel előbb jött.Remélem a 3. se fog ráhúzni.34hkm
4/5 anonim válasza:
Mind 3-at túlhordtam, elsőt 10 nappal, másodikat 2vel harmadikat 4-el:) Szerintem ha lenne negyedik azt is túlhordanám, ilyen túlhordós típus vagyok:)) Pedig 2-3.nál már 37 hetes kortól nyíltam 38-39 hetesen már 2211 voltam aztán még 2222 vel is elvoltam közel egy hétig..
5/5 anonim válasza:
Szia! Én az első hármat túlhordtam, a 4. szupergyorsan született a 38. hétre. Na, olyat azért nem kívánok senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!