Június közepére kiírt kismamik, hogy vagytok?
szia!
én is juni 14.-re vok kiirva:)))
hasam lent van,derekam fáj..picit görcsölök esténként.meg a hasam alatt mindig fáj..várom a frontok hatását..de eddig semmi:D
kisfiú v kislány lesz?
Én juni 25-re vagyok elvileg kiírva, nekem két hete lent van a hasam, már az egyik nővér a kórházban be is szólt, hogy lassan elhagyom ezt a gyereket... :)
Minden este keményedek, majdnem folyamatosan, de szerencsére nem dagadt még meg semmmim, viszont néha nyilallhat a méhem aljánál-remélem tágulgatok, most pénteken lesz majd vizsgálat.
Nekem is kisfiú :)
M, 37+3
Szia!
Júni 21-re várjuk a kislányt, már van egy 2 éves fiam. 30. hét óta görcsölgetek, már voltam kórházban is visszatartáson. Méhszáj 2 centire nyitva 32.hét óta. Hasan 4 hete lent van. Frontok jönnek, éjjel 7-12 perces fájások, reggelre minden elmúlik... Elég türelmetlen vagyok, mert már sehogy sem kényelmes, éjjel meg alig alszom. Ráadásul tegnap óta hasmenésem is van. Kisfiam 4 kg felett volt, hugi sem lesz kisebb a doki szerint...
Mi újság kedves kérdező?
A hasmenés lehet előjel, meg a nyugtalanság is.
Alakultál valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!