Ha a babát nagyon nagynak tippeli a doki az UH szerint akkor nem fogja engedni hogy túlhordjam? 1 hét van még a kiírt napig
Hát én is így jártam.
Eredeti időpontomnál (amit a menstruáció alapján számoltak) egy héttel előbbre jött a dátumom, mert az összes UH alapján nagyobb volt, és én is tudtam, hogy mikor voltunk együtt.
Emiatt sajnos be kellett feküdnöm, és úgy volt, hogy indítás lesz, de végül mivel minden eredményem jó volt, UH-n is minden rendben, vártak még. Pünkösdi 3 napos ünnep miatt is kaptam haladékot az indítással, és végül 41+6-ra megindult magától.
Csak így több mint egy hetet bent voltam...
HOgy Nálad hogy lesz, nem tudni, de egy hét alatt még sok minden történhet.
Hajrá!
(Ja, és én MINDENT kipróbáltam indítás céljából, de hiába...)
Ha nincs semmilyen komplikáció, a lepény és az áramlás megfelelő, akkor nem fogják csak ezért megindítani. Főleg, hogy a becslések sokszor nem pontosak. Nekem is nagyobbnak mérik a babát, még a napot is tudom, mikor fogant és szó sincs indításról. Az nst-k rendben vannak és tegnap beszéltünk arról, mi van ha a kiírt dátumig nem lesz semmi: 1 hetet enged ráhúzni, naponta nst-re kell járni a terminus után és 1 hétre rá megindítják. Ha ott van bármilyen indok, akkor lesz csak császár.
38 hetes kismama
Kedves 5!
Bár minden kórházban így lenne!
Ahol én szültem, ott az a kötelező protokoll, hogy 41. betöltött héten befekvés, három nap múlva indítás.
És 3-aska!!
Mekkora lett a babád, tényleg nagy lett?
37. héten 4130 g-ra tippelték. :))
A betöltött 41 héten fektetek be a kórházba, másnap megcsászároztak, addigra végre sikerült eldöntenie a dokiknak, hogy túl nagy a baba hozzám képest!
A lányom 4180 g-mal született.
Másodiknál csak azért császározott meg a doki napra pontosan a terminus napján, mert reggel nézett hegvastagságot és annyira vékony volt, hogy azonnal tolt a műtőbe. De a másodiknál is engedték volna túlhordani 3-4 napot.
4090g, 58cm
(Én 162cm, terhesség elején 48kg)
3aska
:D
Nekem már a 18. héten mondták, hogy nagy baba lesz.
36. héten 4080 grammot mértek, be is fektettek. Vizsgálgattak, majd a 37. hét végén indították (természetesen velem megbeszélve, én is már túl akartam lenni rajta, mert éreztem a súlyát, tudtam, hogy nem tévednek).
Drága csöppségem egy laza 20 perces szülés után lett meg, mindenféle szakadás, vágás, repedés nélkül és 37 hétre születve 4300 grammal.
Szerintem nagyon jól tették, hogy nem engedték, hogy kihordjam végig. És NEM volt elszámolva a terminus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!