Miért mondják sokan, hogy az ˝úrinők˝ szülnek császárral? Hogy az nem olyan rossz mint a rendes szülés?
Van aki direkt ezt válassza?Miért?
Én is császáros leszek,de én jobban félek tőle,mint a rendes szüléstől.
38 h
Szia!
Én még sosem hallottam ezt... A barátnőm azért szült császárral, mert olyan csípőficama volt, hogy a szakorvos a terhesség elején kiadta a paprít a nőgyógyásznak, hogy csak császáral szülhet. Választási lehetősége sem volt. Amúgy sem lehet megválasztani, hogyan akarok szülni...eléggé nézik ezt a mai gazdasági helyzetben. Szóval, csak indokolt esetekben császároznak.
Amúgy a kolleganőm is végigvajúdta, amit kell, csak tolófájása nem volt, így muszáj volt császározni. Nem tudom, mi ebben az "úrinői".
Olyan nincs, hogy befekszel, vágnak kettőt, aztán kinn a gyerek, és az egészet letudják 5 perc alatt.
Minden jót!
39 h km
Szia
Ez hülyeség, és akit császároznak utána olyan fájdalma van, hogy még akkor is a falat kaparja/aki elhagyja magát/. Én császáros voltam, de csak a tolófájásokat nem várták meg, zöld volt a magzatvíz és még 4 órát vártak minden jón, amin kell átestem/magzatvíz vizsgálat, tágítás, burokrepesztés/semmit nem úsztam meg!
Nem tudom miért nézik le a császáros anyukákat, mi is megkínlódtunk érte, sőt veszélyeztetett terhesen állandóan vérvételre és orvoshoz kellett járni és mégis beteg lett a babám!
Már pedig van ilyen. Valóban lehet kérni a császározást. Valószínűleg azért mondják, mert olyankor nem kell órákig-napokig vajúdni, hanem meg van előre beszélve, hogy mikor lesz a műtét.
32 h km
Én is császáros voltam mindkét gyerekkel,mert az első farral volt, a második arccal előre, és egyiknél sem engedték a sima szülést.
Hallottam a kifejezést, talán azért mondják,mert azt hiszik nekünk nem fáj semmikor,és nem gondolják a szülést követő napokat végig.A sima szülés után volt aki 2-3 órával már "sétált", én még 24 óra múlva is csak botorkáltam./Én erre gondoltam, amikor nekem is mondták,hogy " de jó neked, nem is tudod milyen az igazi szülés"/
Nem fájt mindig, de felülésnél,lefekvésnél,ajajjj és még vagy 3 hétig utána.
/nekem még hosszanti vágásom van:(/
De ne aggódj, azért nem olyan vészes:)
Boldog babázást.Jó egészséget!
Nekem rossz fekvés miatt lesz...még barátnőm is mondta,(2 császár után) hogy örüljek neki.Nem tudom,hogy csak nyugtatni akart e,vagy tényleg könnyebb.
Persze a baba az első szempont,csak rá akartam kérdezni a második szempontra is .:-)
Szia!
Nekem is császár lett a vége, magas vérnyomás miatt!
Én örülök, nem tudom ki mennyire szenvedett, de nekem hiába indították be nem tágultam és fájás sem volt!
Ha kérdeznék a következőnél erre szavaznék, igaz a császár után alig tudtam leszállni az ágyról, azt hittem szét szakadok. Igy is, úgy is fizettünk volna a dokinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!