Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Délben megyek indítással...

Délben megyek indítással szülni, biztatnátok kicsit?

Figyelt kérdés
Félre ne értsetek,csak nagyon ideges vagyok. Már szültem simán két gyereket,de ők maguktól elindultak és megszülettek. A tesó nem akar kibújni és ma a dokim megindítja. Délre megyek vizsgálatokra és aztán indítjuk! Nagyon ideges vagyok milyen lesz. Azt mondják az oxis indítás nagyon fáj,de rövidebb ideig tart. Kinek van ilyen tapasztalata már??? Köszönöm, 40+5hkm!

2012. aug. 15. 08:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekem első baba volt. Oxi semmit nem ért, császár lett belőle, viszont nem szenvedtem sokat. Biztos minden rendben lesz, tapasztalt anyuka vagy, ne aggódj! Viszont valaki oxitól is pár óra alatt megszül, mindenkinél más. Sok boldogságot! Könnyű szülést!
2012. aug. 15. 08:23
 2/19 anonim válasza:
Szia! Minden jót kívánok így elsőre. Én is így szültem meg a kislányomat. 1 héttel túlhordtam és megindították. Nekem első babám volt, így nincs összehasonlítási alapom. Annyit róla, hogy 1,5 óra alatt megvolt így, ennyiből jó, de a szervezetnek nincs ideje felkészülni rá,mert azonnal jönnek a gyakori fájások (1-2 percenként), ezért nekem nagyon rossz volt. De ez mindenkinél más, annyi biztos, hogy bármekkora fájdalom megéri azt mikor már a karodban tartod!
2012. aug. 15. 08:24
 3/19 anonim ***** válasza:

Könnyű, gyors szülést Neked! Ez azért a 3. babánál elég valószínű, nem? Dehogy fog fájni, ha olyan vészes lenne, nem vállaltad volna a 3. babát! Pozitívan állj hozzá, minden rendben lesz!

Majd írj, ha hazajöttetek!

2012. aug. 15. 08:28
 4/19 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét gyerek beindult az indítás napján magától az idegeskedéstől.:)

Úgyhogy hajrá, még lehet bármi.:)

Idegeskedj nyugodtan, hátha lesz belőle magától vmi.:)

2012. aug. 15. 08:56
 5/19 anonim ***** válasza:
A bnőmnek indították a szülést, és 45 perc alatt kint volt a baba.:)
2012. aug. 15. 08:56
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekem is indították, bár nem volt kellemes a szülés, fájt! Nekem mondjuk nincs viszonyítási alapom, első gyermekemmel indítottak! Gyorsan meglett! Ne idegeskedj :) Két szülés sem egyforma, neked sem lesz olyan, mint bármelyik volt! Lehet könnyebb lesz! Csak erősen, határozottan :) Könnyű, gyors szülést!
2012. aug. 15. 09:05
 7/19 anonim ***** válasza:
Szia. Nem tudok tapasztalatot irni,csak kitartast kivanni. Ma a kezedben lehet a babod es ez a legfontosabb. Ugyes legyel :) 40+5 hkm
2012. aug. 15. 09:34
 8/19 anonim ***** válasza:
Jajjj ma találkozhatsz végre a Picúroddal és ez a legfontosabb. A szülésen meg úgyis túl leszel, pár óra az egész. Nyugodj meg, nem fog szerintem sokkal jobban fájni mintha simán elindult volna. Én kaptam oxitocint, de amikor megkaptam nem vettem észre hogy jobban fájna mint 5 perccel előtte... Drukkolok Nektek hogy minden rendben, gyorsan menjen! Könnyű szülést!
2012. aug. 15. 09:56
 9/19 anonim ***** válasza:

41+3 naposan indították. Burokrepesztés majd oxi be, innéttől kezdve villámgyorsan baromi erős fájásaim lettek. A pici a repesztéstől számítva 5,5 órán belül megvolt, pedig első gyerek volt. Most a második szintén úgy tűnik elvan még odabent, így könnyen lehet a másodikat is indítják majd nekem 1 hét múlva.

Neked könnyű szülést és jó babázást!

2012. aug. 15. 10:08
 10/19 anonim ***** válasza:

Nekem az első magától beindult, burokrepesztés után 2 órával megvolt a baba.

Másodikat indították, burokrepesztés után 5,5 órával bújt ki, nagyon nehezen, egy hajszál választott el a császártól, a műtő már készen állt!

Nagyon megszenvedtem, sokkal nehezebb volt, mint az első.

De ez én vagyok!

Könnyű szülést!

2012. aug. 15. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!