Császármetszés után mivel lehet segíteni a gyorsabb felépülést?
Én otthon mindent csináltam az első perctől kezdve, mindkét gyerekkel 4 napot voltam kórházban, mindkettő programozott császárral született.
Ha úgy állsz hozzá, hogy jaj, fájni fog, jaj mi lesz, jajjaja, na tuti, hogy hetekig kínlódni fogsz. Nem szabad!! Műtét után, ahogy engednek talpra kell állni és sétálni amennyit csak bírsz, szép egyenes kihúzott háttal, piszok nehéz, piszkosul fáj 1-2 napig, de ki kell bírni, és sokkal könnyebb lesz utána.
Plusz igyál sok-sok folyadékot, egyél rendesen, hogy legyen energiád, ne hagyd el magad!
Nekem 3 hét múlva lesz a harmadik császárom.
Egy titka van a gyors felépülésnek: nem szabad elhagyni magad. Én az elejétől mozogtam, mászkáltam, erőltettem a mozgást, közben a szobatársamat 6-an kísérgették a wc-re. Mint a zombi, úgy közlekedett a folyosón...:S
Én a második után könnyebben felépültem, hiszen tudtam mire számíthatok, ezt észre is vették a csecsemős nővérek, és meg is dícsértek :)
Nem szeretik az olyan kismamákat, akiket úgy kell kiráncigálni az ágyból.
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!