Szeretnék császármetszéssel szülni. Tudtok-e empatikus orvost?
Annyit tudok tanácsolni,hogy én úgy tudom(de nem személyes tapasztalat) pszichiáteri szakvélemény is javasolhatja a császárt!Tehát,ha valaki betegesen fél/retteg a szüléstől,az is egészségügyi ok.
Hivatalosan egyik orvos sem végezhet császárt Magyarországon(nem úgy,mint Nyugat,Észak EU-ban vagy a tengerentúlon),ha nincs rá ok,de feltételezem,hogy találsz ilyet.Segíteni,annyiban tudom,ha ajánlom az orvosomat,aki állami és magán kórházban is vezet le szüléseket.Én pont az ellenkező voltam,mindenképpen sima szülést szerettem volna,amit sikerült is:)De úgy gondolom nagyon empatikus,kismama párti doki,akivel mindent meg tudsz beszélni.Esetleg ő el tudja mondani,hogy hogy is van ez a pszichiáteri dolog is.
Amúgy ma már létezik EDA is,és én is azoknak a táborát erősítenem,akinek nagyon nagy élmény volt a sima szülés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!