Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen esetben inditják meg a...

Milyen esetben inditják meg a szülést a kiirt napon?

Figyelt kérdés

Kinek inditották meg a szülést a kiirt napon és mért??

Válaszokat elöre is köszi!!

39hetes km

2009. júl. 20. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk beindították, a doki szerint a nejem nagyon ki volt már tágulva (rutinvizsgálaton közölte).
2009. júl. 20. 23:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem azt mondta a dokim hogy egy napot sem hordhatom tul mert túl érett a lepény már nem táplál,ugyhogy ha nem jön a kiírt napig akkor azon a napon inditunk. Előtte pedig már 2 naponta kellett ctg-re mennem. 6.-ra voltam kiírva 4.-én mentem a ctg-re és mondta hogy 10 perces fájásaim vannak kivagyok tágulva 5 óra mulva baba van. Igy is lett 5 óra mulva meglett a lányom. Nálam ezért inditott volna a kiírt napon,de nem vártuk meg.
2009. júl. 21. 11:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a terhességi cukor etegség miatt azt mondták, hogy nem engedik túlhordani, úgyhogy megindították, pont idén a nőnapon.

Így is 3,95 kg lett a lányom.

Nem is bánom, fiamat is túlhordtam 6 nappal, akkor is indították a szülést és 4,4 kg lett a "pici".

2009. júl. 22. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!