Hogy indítják meg a szülést? Hogy szokott lenni?
Mostanában az a divat, hogy un. zselét raknak fel, aminek hatására elkezd tágulni a méhszáj. Elég intenzíven kezdődik így, hiszen rövidebb idő alatt tágul a méhszáj, mintha magától kezdődött volna a vajúdás. Ezzel pár órára le tudják rövidíteni a tágulási időt.
Szóval szerintem is az a célszerű, amit az első válaszoló írt! :-))))
első vagyok.
párod is izgul, biztos nem gondolta komolyan (főleg,hogy bocsánatot kért)
amúgy meg, az orgazmushoz, nem kell férfi (ha nem akarja) ;-)
Holnap kell befeküdnöm a kórházba és szombaton indítanak zselével ha nem indul meg magától a szülés :-( Annyi változás van hogy kicsit feldagadt a kezem és a lábfejem meg néha van jóslófájásom ....
Most már csak azt nem értem hogy minek kell befeküdnöm holnap ha csak szombaton indítanak :-S
Tényleg elég sok ostobaságot vágott a fejedhez! Mi a francot tehetsz te arról, hogy nem a papírforma szerint jön a baba?!?!? A gyerek nem az ő szabadságához fog igazodni! Ezt az idiótaságot!
Remélem, ez tényleg csak a fáradság számlájára írható. Mert ha nem, .... nem jósolok vidám jövőt!
Ne haragudj, de felment most az agyvizem. Basszus, neked most pont arra van szükséged, hogy pihenj amennyit tudsz, s senki ne cseszegessen! Nemcsak a te hangulatod, a babáté is kockán forog! Ezt jó lenne, ha megértené mindenki, aki most körülötted van. Nem sok olyan helyzet van, amikor egy nő nyugodtan hátradőlhet, és hagyhatja, hogy kényeztessék, de ez a mostani, az az most neked! Ezt ne feledd! Mindenki másnak kell alkalmazkodnia hozzád (kivéve, ha van már egy másik kis gyereked is, attól ugye nem lehet elvárni az alkalmazkodást).
Egyébként nem rossz dolog befeküdni. Én a harmadiknál kértem már, hogy fektessen be, pont azért, hogy tudjak egy-két napot nyugodtan pihenni. Befektetett, s megérte!
Ma is bocsánatot kért párszor a férjem :-) Az a legnehezebb az egészben hogy a 3 éves kisfiamtól most leszek először külön,mert hát a saját ágyában alszik az igaz de bármikor megtudom nézni és itt vagyok ha kellek neki :-( De hát tudtam hogy eljön ez is csak hát nehéz :-S
Köszönöm a válaszaitokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!