Kórházba fektetés után mennyi idővel indítják a szülést?
Figyelt kérdés
Még aznap, vagy másnap? (Ha reggel kell menni)2011. jún. 6. 21:20
1/7 anonim válasza:
Ez dokitól is függ. Én a +9. napon feküdtem be,és szó sem volt indításról. Szerencsére másnap beindult magától, de a doki azt mondta 2-3 napot még várunk, de be kell feküdnöm,hogy szem előtt legyünk.
Te hányadik napon fekszel be?
2/7 A kérdező kommentje:
40+6. De már kevés a vizem, a lepényem pedig 3-as.
2011. jún. 6. 21:32
3/7 anonim válasza:
nekem 1 nappal az indítás előtt kellett befeküdnöm, a kiírt napon indították terhességi cukor miatt. Nem tudom neked lesz-e "bemutatás", ami azt takarja hogy az osztályvezető főorvos megvizsgál és engedélyezi az indítást, nekem azért kellett 1 nappal előbb befeküdni, meg azért mert zárva voltam és méhszájlazító tablettát kaptam éjszakára.
4/7 A kérdező kommentje:
Én is teljesen zárt vagyok. Ma vizsgált a dokim, C:3000 még mindig az értékem.
2011. jún. 6. 22:10
5/7 anonim válasza:
én vasárnapra voltam kiírva, azt mondták kedden be kell feküdni, és pénteken indítanak
de hétfőn megjött :)
6/7 anonim válasza:
1+ hét után fektettek be és onnan még 1hét volt az indításig.
7/7 anonim válasza:
7:00-ra bemnentem,s 9 körül bekötötték az infúziót.
11:50-kor megszületett a 4.gyermekem 4300 és 62 cm-rel.
4 nappal a kiírt dátum után indította meg az orvos.Végül is csak fél óra volt a fájdalom,de az brutális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!