Van itt olyan anyuka, aki nem ért be a kórházba?
Szia!
Elmondom velem mi történt!
Délután 5 óra épp aludtam, egyszer csak azt érzem hogy nyomnom kell és nem tudom visszatartani gyorsan szóltam páromnak kocsiba ültünk, kórház kocsival 5-10 perc. odaértünk persze nem igazán tudtam felállni, ezért párom hozott egy tolószéket bementünk a szülészetre jött a doki mondta hogy gyorsan szülőszoba 10 perc múlva meg volt a lányom. úgyhogy nem sok kellett hogy ne érjünk be :)
Szia!
Nekem az egyik barátnőm, a harmadi csemetéjét otthon szülte a karácsonyfa alatt! :)
Egész nap semmi nem volt, mindenki otthon!Aztán egysszer csak szólt a férjénk, hogy hívja a szomszédasszonyt, és menjen a gyerekekkel a másik szobába!Természetesen a mentőt is hívták, de tudta hogy nem hogy nem érnek be a mentő sem ér ki!Így a harmadik baba otthon született! :)A mentősök már csak bevitték! :)Semmi baj nemvolt!Hál istennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!