Fogadott orvosom elutazik 2 hétre, amikor én 39 hetes leszek. Ha addig nem jönne a kisfiam, meglehetne beszélni a dokival, hogy inditsa meg a szülést? Vagy csak nagyon indokolt esetben inditják meg?
Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 17:31
1/7 anonim válasza:
Ilyenkor a doki át szokta adni a kismamáit egy másik dokinak,akiben ő megbízik és ezt tudatni is szokta a betegeivel.Kérdezz rá,hogy neki mik a szándékai.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Beszéltünk már erről, hogy átad másnak,de én csak benne bizom.A másik orvost még életemben nem láttam.
2008. szept. 8. 17:39
3/7 anonim válasza:
Istenem, emiatt idő előtti indított szülést szeretnél?? Én ügyeletesnél fogok szülni. Ő, akármelyik doki legyen is, felesküdött valamire és a munkáját végzi. Neki sem érdeke, hogy bármi probléma legyen és nem biztos, hogy rosszabb a fogadott dokidnál. Ráadásul ő is bízik benne, ha ajánlja. Ne kockáztass!
4/7 anonim válasza:
...arról nem is eszélve, hogy a fogadott orvosod 10-20 perc erejéig lenne jelen a szülésnél!
6/7 anonim válasza:
a legnagyobb hülyeség lenne a részedről emiatt megindíttatni a szülést! én is ügyeletesnél szültem, akit akkor láttam életemben először! és láss csodát, minden rendben volt! hidd el, minden orvos megteszi a tőle telhetőt, szándékosan nem akar senki rosszat! ezt kellene megérteni, és akkor nem lenne Magyarországon ez a "fogadjunk orvost, mert különben baj lesz"-mizéria.
nyugodtan bízd magad a dokid által ajánlott orvosra!
7/7 anonim válasza:
Szia.Én csak ezt nem értem,h miért nem kérdezted meg tőle,mondjuk úgy 2 hónappal ezelőtt?Nekem szinte az első kérdésem volt a terhességem elején,h mikorra tervezi a nyaralását?Nem mindegy,h egy olyan dokihoz kerülsz,akit még életedben nem láttál!És nem szabad megindíttatni.Vszínüleg azért nem jön a baba,mert még nincs itt az ideje.Ha ilyen drasztikusan bele avatkoznak,annak rossz vége is lehet.Pl.műtéti szülésbefejezés vákum,fogó,császár stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!