2 spontán szülés után mikor indokolt a császár? Most 36 hetes vagyok a 3. babával.
Figyelt kérdés
Most 36 hetes vagyok a 3. babával, van 2 gyerkőcünk,4 kilóval spontán születtek. A 2. szülésből majdnem császár lett, de a végén mégis kibújt a baba, igaz rohantak velem a császározóból vissza. A dokim szerint szerencsém volt, hogy kipakolás nélkül megúsztam (altatásban varrt. ). Kérdeztem, hogy most vajon próbáljuk-e a spontán szülést, vagy császár?Szerinte simán próbáljam meg először.....:(2009. dec. 6. 21:52
1/4 anonim válasza:
Hát őszintén én császárral szülnék. Te se kerülsz veszélybe kipakolásba ha érted mire gondolok.
2/4 anonim válasza:
Nem mindegy mi volt akkor az oka a majdnem császrának...
Én tuti simán szülnék, és legvégső eset lenne a császár...
3/4 A kérdező kommentje:
A "majdnem császár" oka egy első baba utáni méhszájműtét, ami után nem elég rugalmas a terület tágulása szüléskor,ezért szakadt másodszor sajnos.
2009. dec. 7. 10:58
4/4 anonim válasza:
Az a gond ha szülne simán lehet hogy a méhét is el kéne távolítani. Mivel az orvos is azt mondta hogy megúszta a kipakolást. Szerintem nem kéne kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!