Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek volt már spontán...

Akinek volt már spontán retina leválása az szülhetett természetes úton? Ilyenkor indokolt lehet a császár?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor nem engednek normál szülésbe,mert ismét leválhat a retina. Ugyanis elég nagy erőlködést jelent a szülés.
2009. júl. 1. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztosan nem engednek szülni így hüvelyi úton.
2009. júl. 1. 21:42
 3/6 A kérdező kommentje:
és ha az orvos azt mondja,hogy természetes úton szeretné levetni a szülést,de kíméletes módszerrel az mit jelenthet?Akkor nem kell akkorát nyomni az érzéstelenítő miatt?Belemenjek ebbe?Vagy tudok más utat?
2009. júl. 1. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Engem egy éve műtöttek, mind a két szememről levált a retinám... Nekem a professzor, aki műtött, rögtön mondta, h nem szülhetek természetes úton, és a fogadott orvosom se ment volna bele. Másrészről én sem merném bevállalni, hogy belevakuljak a szülésbe. A helyedben nem kockáztatnék. Azt viszont nem tudom, hogy a dokid mit érthet kímáletes szülésen...

Hány hetes vagy? Én két hét múlva megyek be a kórházba, mert így csak a 38. hétig várnak.

2009. júl. 2. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Én biztos nem mennék bele! Fantasztikus dolog a term. szülés, de ennyit nem ér az egész!
2009. júl. 2. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Az érzéstelenítés nem azt jelenti,hogy kisebb erőkifejtésre van szükséged a szüléshez. Ugyan akkora fizikai megterhelés sőt lehet nagyobb,mert esetleg nem érzed úgy a fájásokat és jobban nyomsz. Az érzéstelenítés lényege az,hogy a fájdalmadat csillapítja, elnyíomja, csökkenti a fájdalom érzetet.

Nem mennék bele. De persze ez nem zárja ki azt,hogy megkérdezd tőle mégis mit ért kíméletes szülésen. Sajnos a szülés nem kíméletes sem az anyával sem a babával.

Kíméletes a császár, mert akkor nem kell nyomni.

Szóval ne menj bele , de azért tájékozódj!

2009. júl. 2. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!