Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » MIlyen a szülésélményetek?...

MIlyen a szülésélményetek? Milyen mikor elöször a melletekre teszik a babátokat?

Figyelt kérdés

Szülés elött állok,probálok felkészülni erre a csodás dologra:)De ugy érzem azt a boldogságot nem lehet elképzelni:):)Mesélnétek???Esetleg volt akinél megvoltak gyözödve a neméröl és más nemü Kicsije született?Minden érdekel:D

Köszi:)

És gratulálok a Babákhoz

39hetes km

2009. júl. 20. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

De irigykedek :(

Sajnos nekem nem tették a hasamra, kitolás közben nagyon legyengült a szívhang, fel sem sírt, így rögtön a szülőszoba másik végébe vitték, és már felöltöztetve, bepólyálva kaptam meg.

2009. júl. 21. 14:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Hu,en 25 ora vajudas utan pillanthattam meg a gyonyoru 4 kg-s kisfiamat.Egybol felsirt,a hasamra tettek es ott megnyugodott,majd elvittek megmerni,megmosdatni es addig is sirt de mikor visszahoztam a szivemre tettem,teljesen megnyugodva elaludt.

Nagyon nehez szulesem volt de megerte az eredmenyert:).

Ja es igen,nekunk az uh-on lanyt mondtak az egesz ruhatarunk szinte rozsaszin ruhakbol allt meg a korhazba is rozsaszint vittem es vegul egy kisfiu bujt ki.

Konnyu szulest es egezseges kisbabat kivanok neked.

3 hetes baba anyukaja

2009. júl. 22. 20:11
 13/13 A kérdező kommentje:

egszülettünk mi is lányok!!!:)

Julius 24én 3250grammal 52cm-rel:DKisfiu!!:)

Tényleg csodálatos!!Bár 31orát vajudtam,már most megszülném mégegyzser:)Gyönyörü:D

2009. aug. 1. 16:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!