MIlyen a szülésélményetek? Milyen mikor elöször a melletekre teszik a babátokat?
Szülés elött állok,probálok felkészülni erre a csodás dologra:)De ugy érzem azt a boldogságot nem lehet elképzelni:):)Mesélnétek???Esetleg volt akinél megvoltak gyözödve a neméröl és más nemü Kicsije született?Minden érdekel:D
Köszi:)
És gratulálok a Babákhoz
39hetes km
De irigykedek :(
Sajnos nekem nem tették a hasamra, kitolás közben nagyon legyengült a szívhang, fel sem sírt, így rögtön a szülőszoba másik végébe vitték, és már felöltöztetve, bepólyálva kaptam meg.
Szia!
Hu,en 25 ora vajudas utan pillanthattam meg a gyonyoru 4 kg-s kisfiamat.Egybol felsirt,a hasamra tettek es ott megnyugodott,majd elvittek megmerni,megmosdatni es addig is sirt de mikor visszahoztam a szivemre tettem,teljesen megnyugodva elaludt.
Nagyon nehez szulesem volt de megerte az eredmenyert:).
Ja es igen,nekunk az uh-on lanyt mondtak az egesz ruhatarunk szinte rozsaszin ruhakbol allt meg a korhazba is rozsaszint vittem es vegul egy kisfiu bujt ki.
Konnyu szulest es egezseges kisbabat kivanok neked.
3 hetes baba anyukaja
egszülettünk mi is lányok!!!:)
Julius 24én 3250grammal 52cm-rel:DKisfiu!!:)
Tényleg csodálatos!!Bár 31orát vajudtam,már most megszülném mégegyzser:)Gyönyörü:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!