Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » MIlyen a szülésélményetek?...

MIlyen a szülésélményetek? Milyen mikor elöször a melletekre teszik a babátokat?

Figyelt kérdés

Szülés elött állok,probálok felkészülni erre a csodás dologra:)De ugy érzem azt a boldogságot nem lehet elképzelni:):)Mesélnétek???Esetleg volt akinél megvoltak gyözödve a neméröl és más nemü Kicsije született?Minden érdekel:D

Köszi:)

És gratulálok a Babákhoz

39hetes km

2009. júl. 20. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak jó dolgok vannak, igaz 2 napot szenvedtem mire kibújt, de megérte életem legeslegnagyobb ajándéka és a legszuperebb emléke marad. örökké emlékezni fogok rá.

erre nem lehet szavakat találni annyira boldog voltam, és vagyok is, hogy van nekem,

Szép szülést kívánok Neked is

2009. júl. 20. 20:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Először is könnyű szülést kívánok :)

15 és fél órát vajúdtam, mire meglett a lányom, de ha dupla ennyi lett volna is megérte volna. Amikor először a hasamre tették, elmúlt minden fájdalom, ez tényleg így van, hirtelen elfelejtesz mindent és csak őt nézed. Aztán persze elviszik, de visszahozzák szopizni, én azt soha nem felejtem el, az első szopizást. Nem is foglalkoztam hogy fáj-e vagy sem, csak néztük a férjemmel a mi kis babánkat.

Mi a 30.héten tudtuk csak meg hogy kislány, az addigi uh-okon mindig úgy feküdt, hogy csak a hátát mutatta.

Boldog babavárást:)

2009. júl. 20. 20:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy csoda:-)Én alig várom, hogy februárban újra átélhessem.

Nekem gyors, könnyű szülésem volt, kívánok mindenkinek ilyet.

A fájdalmat abszolut ki lehetett bírni, fájdalomcsillapító nélkül szültem első lányom, 3330 gral és 51 cmel, gátmetszéssel.

SEmmitől nem kell félned, várd, akard és élmény lesz.

Nekem a legfurább az volt, hogy milyen iszonyat módon kell nyomni. Nem gondoltam volna, hogy egyáltalán lehet valamit ennyire nyomni:-)

Mikor kibújt, fel sem fogtam. Aztán elvitték, lemérték és jött cicizni. Még most sem fogtam fel, pedig már 13 hós, és a picivel 8 hetes terhes vagyok:-)

2009. júl. 20. 20:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 19 órát vajúdtam a kislányommal, majd negyed óra alatt megszületett. Amikor a hasamra tették, na annál csodálatosabb dolog nemigen van. Férjemmel, egymásra, a babánkra, majd megint egymásra néztünk, nem is jutottunk szóhoz, csak sírtunk a boldogságtól. Nagyon féltem a szüléstől, borzasztóan fájt is, ezt nem lehet elmesélni mennyire, de minden kínt megért, tényleg. Már másnap szültem volna még egyszer, a barátnőim pedig néztek rám hülyén. :)))

Kívánom, hogy neked is szép emlék legyen a szülésed. Üdv, 7,5 hós anya

2009. júl. 20. 20:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem de. 9 óra körül kezdett elfolyni a magzatvíz, elég rendesen. Gyorsan bementem a kórházba ott azt mondta a doki, hogy csak másnap reggel lesz baba. ???? Néztem nagyokat, hiszen a magzatvíz ömlött. Beküldött azért a szülőszobára, ott leültem és olvasgattam ilyen babás újságokat és zenét hallgattam.

Néhány óra múlva elállt a magzatvíz folyása, ekkor kimentem a szüleimhez beszélgetni. du. 1 órakor kezdődtek a fájások, rögtön 3-4 percesek.Bementem, előkészítettek és kérték a férjem adatait. Kérték a személyi számát, de hát honnan is tudnám fejből, mondtam a nővérkének, hogy kimegyek és megkérdezem, mert kint vár. Mire kimentem, néhány kismama közölte, hogy kb. 2 perce ment el a család, mert az orvos hazaküldte őket, hogy itt még most nem lesz baba, nyugodtan menjenek haza enni aztán majd visszajönnek.

Én megfogtam a hasamat és a 3. emeletről lerohantam a parkolóig 1 szál hálóingben, és ordítottam nekik, hogy jöjjenek vissza. Aztán fel a 3. emelet, fájások mellet. :)

A dokik elneveztek kilóméter hiányos kismamának. :))

17:00-kor megszületett a babám, fiút mondtak ezért lány névre nem is gondoltunk.

Mikor felemelte a szülésznő a babát, mondtam, hogy Dominik a neve. Erre ő: De hát kislány!

Mondtam, hogy adjanak pár percet. És hát kitaláltam a Vanda nevet.

A legszebb érzés a világon, ennél szebb nincs is, hogy a kezedben tarthatod a gyermekedet.

Amikor rámrakták, én teljesen elolvadtam tőle. Kis hercegnő.

Ja szülés közben beszorult a gyerek, leálltak a fájások, méhösszehúzót kellett adniuk, de ezek már nincsenek is az eszemben, hiszen nem történt baj.

Októberben újra szülök. :))

22 hónapos kislány és 26 hetes pocilakó anyukája

Gratulálok neked és ne félj. Meglátod nagyon jó lesz. :)

Könnyű szülést kívánok és jó babázást.

2009. júl. 20. 21:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
en 18 orat vajudtam a lanyommal de nem lehet leirni mikor meglattam mit ereztem az a felulmulhatatlan boldogsag zokogtam oromomben meg nevettem egyszerre:)))aztan ram tettek rogton szerelmes lettem bele :)) januarbaujra atelem ezt a gyonyoru erzest ISTENNEK hala ezert !!!!:)
2009. júl. 20. 22:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

szia, én azon szerencsések közé tartozom, akik 3 óra alatt (bejelentkezéstől a gát varrásáig) szülte meg a babáját. a fájáim 15 percesekkel indult, 10 , 6,3 mindegyikből kb 3-4 volt. jártam terhestornára és ez nekem sokat segített.

szülés közben mikor nem volt fájásom nevettem, párom meg csak értetlenül nézett rám, aztán mikor jött a fájás összetörtem a kezét. asszem meg is haraptam. :) véletlen

aztán megszületett a babám, akire 9 hónapig + 5 napig vártam. ja és nem folyt el a magzatvizem, és a nyákdugó sem ment el...

szval megszületett, és mellkasomra tették a kis szilvaszínű aprócska remegő babámat. el sem mondhatom milyen érzés volt. nem sírtam! :)

olyan kis gyönyörű volt.

aztán a saját lábamon sétáltam be a szobába.

estére begyűjtötték a babákat. ez a része volt a legrosszabb, egy idegen csajjal/csajokkal vagytok összezárva, aki lehet ,hogy tök hisztis, és nem lehet vele beszélgetni. párod nem lehet veled este, babád a nővérkék elvitték, poci sehol... és naaagyon fáj.

de ha minden nap kéne, akkor is megszülném, hogy láthassan a kicsim.

4hós kiskukac anyukája

2009. júl. 21. 06:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Én meég nem szültem. A 20:34-től kérdezném, hogy nem véletlenül szombaton szült Kecskeméten? 9:23-kor?

2009. júl. 21. 10:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem nem jó élmény volt a szülés, nem ilyenre számítottam, de mikor a hasamra tették a fiam nagyon zokogtam, puha finom bőre volt és meleg.Csak szorítottam és olyan ismerős volt.Fantasztikus, leírhatatlan.Főleg mikor bejött a férjem és csak néztük,hogy végre itt van:)
2009. júl. 21. 10:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
16 óra vajúdás után végül császárral szültem. Csak arra emlékszem már mikor ébredeztem az altatásból, hogy visznek át az örzőbe és odaadták egy percre törpimet a liftben hogy adjak neki puszit. Másra nem emlékszem, nagyon kába voltam. Fel sem fogtam napokig hogy gyerekem van, és az enyém, rám van bízva, felelősséggel tartozom érte. Amíg a kórházban tartózkodtam (4 nap), csak az utolsó napon kezdtem érezni vmiféle megmagyarázhatatlan boldogságot, ami persze a mai napig tart, és az életemet adnám érte. Valószínű mivel nem természetes úton szültem, ezért jött ilyen későn ez az érzés.
2009. júl. 21. 11:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!