Szülés után mikor lehet elkezdeni fogyózni?
Figyelt kérdés
Kb 10kg jött fel, de szörnyen zavar, minél előbb le akarom adni, de hallottam hogy amíg van tejem addig nem szabad se tornázni, se diétázni. Igaz ez?? Hogy csináljam?2009. júl. 19. 15:19
1/3 anonim válasza:
Jól hallottad. Tornázni csak nagyon light-osan lehet, mert különben a szervezeted nem a tejtermelésre fogja az energiáit fordítani, hanem a zsírégetésre. Diétázni egyáltalán nem szabad. Amit megtehetsz, hogy egészségesen étkezel, nem kell tocsogni az ételnek a zsiradékban és a zöldség/gyümölcs sem halálos ellenség. Ha egészségesen eszel és szoptatsz, az is fogyaszt.
2/3 anonim válasza:
Fogyókúrázni ne kezd el, csak kicsit figyelj oda mennyit eszel. Tornázni nyugodtan tornázhatsz, szép fokozatosan kezt. Én 3 nap után kezdtem tornázni minden gyerekemnél, naponta 1 órát tornáztam, bicikliztem, úsztam. (igaz előtte is, terhesség alatt is, és ma is, tehát edzésben voltam) 1 évig szoptattam a gyerekeimet, semmi baj nem volt a tejtermeléssel, csak figyel oda, hogy ne legyen nagy izomlázad.
3/3 anonim válasza:
ugy tornázz,hogy ne legyen izomlázad sehol se,és figyelj oda mit,és mennyit eszel.természetesen a több kalória kell most a szoptatáshoz,de azért figyelhetsz mit és mikor eszel.De ne zavarjon a felesleg.10 kg igazán nem sok,ha ennyi is marad a végéig.én 14 kg-ot szedtem fel.Abból 6-ot leadtam azonnal.most 5 kg plussz van csak rajtam,azt meg csak le dolgozom majd.te is lefogod,főleg ha ennyire zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!