Hazatérés a szülés után. Mi esik ilyenkor a legjobban?
Figyelt kérdés
Minek örülnétek vagy örültetek, hogy hogy várjanak haza?Milyen tapasztalataitok vannak?Mi esik ilyenkor a legjobban?Kényeztetés?Ételek?Babaváró buli vagy csak a család?Ajándékok?2009. júl. 16. 18:05
11/11 anonim válasza:
Ennek örültem: a férjemnek, a gyerekemnek, ahogy ők ketten ismerkedtek, engem meg hagytak pihenni :-)
Nagyon jó volt hogy 3 hét szabin volt a párom, nagyon-nagyon nagy szükségünk volt rá!!!! Mindhármunknak.
Ez volt jó:
Kaja készen (a férjem, anyukám, anyósom felváltva főztek), édesség,
gyümölcs,
saját ágy,
saját fürdőszobánk
Vendég nem hiányzott vagy 2-3 hétig,
Buli nem kellett, és az is jól esett, hogy a párom takarított.
A gyermekágy a pihenésről és regenerálódásról szóljon szerintem. Aztán lehet bulizni.
Mi is mostanában fogunk bográcsozni (augusztus elején), és és június elején szültem. Most már hiányzik a társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!